Mierová 19, Bratislava

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Ahojte,

dnes som tam nabijal, je tam nejaky novsi stojan ako je na starsich foto. Slo to bez autentifikacie a OK. Vykon - slo mi to max. co dala palubna nabijacka (6,6kw), takze to vyzera ze to je 22kw. Aspon teda ta moja zasuvka.

IMG_20211217_143050.jpg

Komentár
Ahojte,
Tym ze tento stojan je bez autentifikacie, stava sa casto parkoviskom kolenovrtacov, ktory si tu nabite a pripojene auto nechaju 1-2dni odstavene a blokuju tak ostatnych. Mrzi ma, ale majitel tohoto IONIQU k nemu pravidelne patri.

Prílohy

• photo8234.jpg
    photo8234.jpg
    224,4 KB · Zobrazení: 14
1 Komentár
T
tommik komentoval
Takýchto adeptov je tam viac. Ráno o šiestej tam kľudne stretneš Teslu aj VW so zamrznutými sklami a tomu ver, že neprišli 5 minút predtým. Nabka je proste využívaná ako "rezidentská" a kým bude za free tak sa zrejme na tom nič nezmení. Opäť úzka skupina ľudí, ktorá sa na nej točí a teda netreba sa spoliehať, že nabiješ.

Ahojte,
pravdpodobne od 1.5.22 bude uz tato nabijacia stanica spoplatnena (vid obrazok)

Prílohy

• photo8364.jpg
    photo8364.jpg
    142,7 KB · Zobrazení: 12
Komentár
dnes 29.5.2022 mi stanica nefungovala bez autentifikacie (ich apku som neskusal)

Naposledy upravené:
2 Komentáre
T
Taur komentoval
Ty mas stroj casu? My ostatni mame uz maj. :)

I
Ivan91 komentoval
Taur dnes mam taky divoky den, ze mi uz hlava nefunguje :) minuly tyzden som tam este nabijal a potom som videl prispevok ze od 1.5. spoplatnene, tak som si myslel ze je koniec aprila :-)

takze nabka uz je officialne spoplatnena?

Ahojte, prosím, keď hovoríte o "tej ich" apke, myslíte ten čudný LandPaal, čo uvádzajú na stojane? Lebo tú som nainštaloval, zaregistroval... a nedá sa mi cez ňu spustiť nabíjanie. Strávil som pol hodiny hľadaním VSE apky a spúšťaním a nič. Nakoniec som to zapol cez BMW Charging, ktorý si ale účtuje tuším 0,79 eura za kWh, čo sa mi zdá byť dosť veľa na AC nabíjačke, nie? Je to moje druhé nabíjanie na verejnej nabíjačke, takže len objavujem úskalia.

Komentár
Späť