Model D

teslafan

Member
Pridal sa
30 mar 2014
Správy
104
Elon Musk oznámil, že už 9. októbra predstaví automobilka Tesla Motors nový model nesúci označenie Model D! A tiež "ešte niečo iné", ale nepovedal presne čo.
To niečo iné budú najskôr nové funkcie spomenuté tu. Model D bude najskôr len novšia verzia Modelu S, pravdepodobne D pre dual motor, čiže bude mať dva motory.

Prílohy

• photo287.png
    photo287.png
    283,8 KB · Zobrazení: 25
ako som spomenul :) ..može to byť aj to alebo dojazd 800 km ...teda 120 kwh bateria... .no ale su to len dohady,, uvidime čo bude 9. oktobra.. nechaj me sa prekvapiť :)

Komentár
A uz by bolo asi nacase aj oznamit kedy pride Model X. Ono pri takej prilezitosti sa tejto otazke Tesla urcite nevyhne.

Komentár
Kombinácia 4x4 baterka 100kWh + a komplet jazdných asistentov by bola mimoriadne lákavá. Otázka čo to urobí s cenou

Komentár
Na cenu a špecifikácie čakám netrpezlivo aj ja. Lebo potom možno bude jeden čierny Model S na predaj :).

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Njn ale to by ste prisli o EVC: PE TESLA, lebo hoci je to specialna znacka za ktoru chcu nekrestanske peniaze je to neprenosne.

juro už máš aj kupcu :) ... :) no tak to som aj ja ... zvedavý ale ja budem mať informacie :) ...8 .10 :) .taže pekne tu dám :)

Komentár
JA FAKT SA NEVIEM DOČKAŤ 9.Oktobra :3 :) Budem čakať ! To bude pecka ! Zislo by sa keby bola tam 120kwh bateria .. koľko bude mať dojazd a batériu nechám sa prekvapiť.

Komentár
Elon vravel a spominal. 800km :) dojazd..teda 120kwh :) - a bude to predlžena verzia :) aspon si to myslím :):..alebo s ato bude volať ..Tesla model S P85D+ ...no nechaj me sa prekvapiť su to len dohady :/

Komentár
A spominala sa ja hodina, kedy to asi tak bude? Ja viem treba ratat popoludnie SEC casu.

Komentár
no nový model D bude 4x4 !...rýchlejšie zrychlenie..0.100 pod 4sec .. aj rýchlejšie.. ..výšia maximalna rýchlosť ...a driver assisst,, automaticke riadenie :) .....tie to zdroje unikli !.

Komentár
Viete niečo viac ? či ? nedočkám sa zajtrajška.. a kedy vlastne o koľkej má to byť predstavenie ? Bude to aj Live predstavenie?

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Hore som sa to uz pital a Juro napisal ze o 19 hod ich casu. Ci to bude live neviem. Ale zaznam stoho urcite bude, tak potom ked sem link niekto da a je lepsi anglictinar, tak nak tam da daky popis, ze co sa tam povedalo.

Oficiálne Tesla vraj neplánuje žive vysielanie. Ale často sa stáva, že takéto akcie niekto naživo vysiela cez mobil. Len neviem komu sa bude chcieť byť o štvrtej ráno hore.

1 Komentár
Ricky75ba
Ricky75ba komentoval
mne lebo sa tiez neviem dockat :-)

Takže dnes 9.10 Tesla predstavý concept model 3 ! prototyp a čo sa týka ...toho model D ...tak to je drive asssist spolu s 4x4 a 120 kw bateria....:) ale ešte vidržte !.. začne sa to o 19 00 do 21 00!.

Komentár
Sú to nejaké overené informácie, či len domnienka? Drive asssist spolu s 4x4 môže byť ale 120 kw bateria a Model 3 to asi tažko.

Komentár
Elon musk to spominal na svojom učte na twitteri,, že vraj predstavý model 3 .... ale ešte uvidime je to tak 50 na 50

Komentár
Z tohto:
I love the Internet. Comments had me literally ROFL. No, it wasn't intentional. Glad I didn't mention the other letter!
by som si netrúfal tvrdiť, že predstaví Model 3. Na to si nájde zvlášť priestor. Nebude to spájať s iným. A 120kWh batéria, by som uveril iba ak by už bola fabrika hotová. By som nečakal až tak veľa od toho. Bude to len predstavenie výkonnejšieho Modelu S s novými funkciami, to je celé.

Naposledy upravené:
Komentár
Takže dnes 9.10 Tesla predstavý concept model 3 ! prototyp a čo sa týka ...toho model D ...tak to je drive asssist spolu s 4x4 a 120 kw bateria....:) ale ešte vidržte !.. začne sa to o 19 00 do 21 00!.

U nás na SK to nebude dnes ale až zajtra ráno o štvrtej. To len aby ľudia tu zbytočne nečakali.

Komentár
nie s tochto nie.! ... počkaj 120 ? som napisal oprava 100 kwh,... uvidime ešte :) ..

Komentár
Späť