Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
tam je vylepšené chladenie celeho systemu ! .... na nurburingu sa tesla model S P85+ prehrala a auto dala do polovíčneho výkonu . ... ale P85D všetko zmení
Je lepšie mať 2 elektromotory pretože predlžia dojazd je lepšia rekuperacia , P85D ma rozloženie hmotnosti 50:50 a váži 2239kg predný ma výkon 221 a zadní 470 koní.. a ešte k tomu Autopilot....na fotkách je vidieť aj sedadlá su iné od P85+ ...
Momentalne sa to da objednat iba v USA a kedy sa to bude dat objednat v Europe?
No a uz treba len pockat kedy predstavia model x. Ale inac prichod 4x4 aj do modelu S je fajn, lebo do modelu x bol dany od zaciatku. Zaujimalo by ma, ci ten autopilot bude aj prepojeny s tempomatom? Zeby brzdil, ako ked mate adaptivny tempomat.
už čoskoro ...čo sa týka P85D ,, tak ma dve režimi.. normal a sport ak si pozrieťe video tak o tom hovorí. že chce ešte pridať "šialený" režim P85D vie aj samo parkovať!...a ma čitanie značiek ak uvidí stop samo zastavý ..
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.