Možnosti kúpy modelu 3

Tomáš1

Member
Pridal sa
28 apr 2016
Správy
110
Čaute,
nemám ešte žiadnu skúsenosť s kupovaním Tesly, preto by som sa chcel spýtať, aké sú v súčasnosti možnosti zakúpenia TM3? Je možné v našich končinách kúpiť TM3 na splátky, prípadne dá sa vyriešiť nejaký leasing? Vďaka za každú radu. A ak nie a dá sa len v hotovosti, ako to funguje, keď Tesla oficiálne u nás nieje? Dá sa to objednať zo slovenska, alebo musím ísť cez nejakú zahraničnú firmu? Verím, že tieto informácie ocenia aj iní :)

Ty vole tak tento post to je silná káva takto na ráno :D

Komentár
Tomáš dopytol som operák u dvoch leasingoviek a jedna skončila na tom že Viedeň im ho nebola schopná ponúknuť a druhá to rieši už druhý týždeň na základe len odhadovanej ceny vozidla ako orientačnú ponuku. Vraj to už majú spracované a čakajú už len na poisťovňu. Ja zatiaľ chcem len orientačnú ponuku lebo to budem riešiť za 6-12 mesiacov tak netlačím a dovtedy snáď bude otvorený konfigurátor aj pre slovensko.

Komentár
A co takto citat a hladat na forume? Teraz to tu riesime uz mesiac.

Čítal som, hľadal som, ale v tomto fóre je veľké množstvo správ a fórum je celkovo neprehľadné, bohužiaľ nemám toľko času na to, aby som hľadal ihlu v kope sena. Dosť by ale pomohlo, keby si sem pastol link na miesto, kde ste to riešili ;-) Tak sa to rieši na iných fórach.

ivan32 Ďakujem za poskytnuté informácie :)

1 Komentár
Späť