Náhodné stretnutia s Model S.

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Zatiaľ som nemal tú možnosť osobne stretnúť Model S na Slovensku. Raz sa mi to podarilo vo Viedni, ale nestihol som odfotiť. Ak sa to už niekomu podarilo, stretnúť sa s Model S a aj to odfotiť, dúfam, že sa podelíte aj s ostatnými členmi fóra :). Zatiaľ pošlem teda aspoň jednu fotku z Kalifornie.

625607_10103394288016421_1870991766_n.jpg

Super, po tejto info som patral uz dlho :) Z akych miest boli tie dve hore?

Komentár
Videl som Teslu!

Videl som Teslu!
Včera som po prvý krát v živote konečne videl Teslu Model S naživo!! :D A strašne sa z toho teším! Bolo to náhodné stretnutie približne 2 km za slovensko-rakúskymi hranicami :D išiel som s kamarátmi na bicykli po hrádzi a oproti nám biela Tesla s českou ŠPZ. Majiteľ akurát kúsok od nás odstavil auto pri ceste a vystúpil z neho, tak som naňho zakričal: "Tesla!", zakýval mu a išiel ďalej :D Celé to trvalo iba pár sekúnd, ale zlepšilo mi to náladu! :) (ja len tak, že sa o tom s vami zdieľam) :D

Komentár
teslaza1.jpg
teslaza2.jpg
Paparazzi:
Dnes som videl nabíjať šedú Teslu 85 pri rodičovskom dome známeho slovenského cyklistu. Takže je to pravdepodobne 1. Tesla v Žiline. Rodinka sa nám utešene rozrastá.:)

Naposledy upravené:
1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Juro tusim hovoril, ze je aj tu na fore, ale asi z pochopitelnych dovodou je v anonymite. Co mu nemozno zazlievat. Ale foto pekne.

Ešte by určite nielen mňa, ale aj ostatných užívateľov zaujímalo, či sa mu podarilo zohnať za výhodnú cenu ojazdenú Teslu alebo je to nové vozidlo. Mne sa zdá, že je to ojazdená Tesla. Za túto informáciu vopred ďakujeme.

Komentár
Strasne ta prva fotka, kto takto znicil taketo auto. Ja inac pravidelne vidam KE bielu "Fresh" Teslu. Tiez skoda ze je takto olepena reklamou. A minule 2x v piatok cestou od Presova na Poprad hned za tunelom Branisko. Ale bola tma takze fakt len podla svetiel prednych a aj zadnych. ( nebolo to len obycajne Audi ).

Naposledy upravené:
Komentár
V poslednej dobe mám náhodné šťastie na Teslu.
V sobotu okolo obeda som videl Teslu so značkou HC-TESLA v Bánovciach n/B (jazdy:)), známy kus.
Dnes večer v Žiline Tesla 70D so seneckou značkou, majiteľ ju má asi 3 mesiace. Dúfam, že sa podelí so skúsenosťami na fóre ohľadne kapacity, dojazdu tejto sedemdesiatky.
2015-10-28 19.19.17.jpg

Naposledy upravené:
Komentár
Späť