Neformálny zraz čitatelov mojelektromobil.sk a členov teslaclub.sk

Aktuálny stav ankety:
91CEDFA6-A380-485D-8E9F-512991116FC1.jpeg

Komentár
To je jasne. Si ani nemusel robit anketu. Vzdy bude najviac Blavakov, tak logicky anketovo vzdy vyhra najblizsie BA, cize bude Blavacke/zapadnarske stretko. :) A neviem ci bolo dost casu na anketu, 16 odpovedi sa mi zda mala vzorka.
Chyba mi v ankete BB. Terminal v BB sa mi zda dobre miesto. velke parkovisko s 2x22kw zdarma, obchody, restiky, V meste GW, ZSA, Ejoin kazdy moze ist dat nabit kde ma pausal/kartu aj pocas zrazu. Potrebujem nabit, tak sa dohodnem s niekym kto ma ine EV, ze pojde so mnou ma hodit spat na zraz, a mozme vymenit auta, na nabku pojde mojim, spat budem soferovat ja jeho a mame obaja skusobnu jazdu s inym EV. Po nabite skocim zas s niekym inym a dalsie EV vyskusane. Mi to pride lepsie ako pri Kauflande stat 10ti rad na jednu nabku. A skusobna jazda aj ucelova, mielen tak minat kwh nazmar. :) Teslaci maju SC cestou do BB i z BA i z vychodu/severu. Aj rozne atrakcie cestou pre spolujazdcov.
Len taky napad do buducna na celoSK stretko v strede statu, aby sa nestretali stale ti isti ludia. ;)

T
Taur komentoval
Ja tento vikend urcite nic nedam, lezim doma s nohou. Ale v buducnosti BB mozme vyhlasit.

janulo
janulo komentoval
Nabudúce môžme dať napr. anketu s otázkou kedy ľuďom vyhovuje stretko v BB, aby sme zvolili termín ktorý je prijateľný pre najviac ľudí. Možno dve otázky nie sú najšťastnejšie riešenie, no bol to len prvý pokus a ukážka nástroja. Verím že na základe spätnej väzby to postupne vyladíme.
nick81 Túto sobotu kľudne zájdem do tej BB ak sa dohodneme, a už sa niekto pridá :)

T
Taur komentoval
janulo Anketa aj nastroj je fajn. Aspon vieme ze stred SK vyhovuje 50%tam, viac nez ZA. A ked do buducna pro celoSK zraze lokalitam BA+okolie prpradime koeficient 0,5 stred sa dostane aj nad 75%. :) :)

nick81 dodi niekedy do Petrzalky na Slnecnice my so Savi sa dohadujeme lebo obaja tam chodime nabijat ale este sa nam nepodarilo stretnut. Tak mozme byt traja ty to nemas daleko :)

2 Komentáre
nick81
nick81 komentoval
Može byť, posielam ti kontakt.

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Aj ja sa kľudne pridám. Tiež posielam kontakt..

Priatelia, nechavame teda sobotu alebo radsej nedelu v ten posledny junovy vikend?
Minuly rok po akcii prejavil zaujem aj Greenway. Ferove je v tom pripade oslovit aj ZSE.
Mate zaujem, aby som pozval aj tychto predstavitelov nabijacich sieti ?

Catchcash
Catchcash komentoval
Savi
Savi komentoval
Tak dajme nedelu, nech moze aj nick81 prist.

stopo
stopo komentoval
Mne je jedno ci to bude sobota alebo nedela. A bolo by teda super keby tam boli aj zastupcovia ZSE, Greenway alebo ejoin. A dufam ze prijmete medzi seba aj jeden spalovak kedze elektricke citigo bude akurat v tom case len na vyrobnej linke :D

Kolegovia, tak este raz oficialne a finalne.

Nase stretnutie s pracovnym nazvom "ZAPAD" sa bude konat v nedeľu 28.6 od 13,00 dokym nam baterie nedôjdu :)
Miesto asi vsetkym zname: Trstínska cesta 9313/2, 917 01 Trnava
Kazdy je srdecne pozvany. Rozumiem ak to maju ludia zo stredu a vychodu daleko a nepridu. Verim, ze sa im podari nieco podobne uskutocnit lokalne.
Aby sme skusili aj nieco extra, pozvanie dostali(dostanu v najbl. hodinach):
-Greenway
-ZSE
-ejojin
-Kaufland SR

Mam skusat kontaktovat aj Sajfu ci nahodou motyka nevystreli?

2 Komentáre
Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
myslím že telebrity nič neprinesú, len rozladia tých čo už rozladili predchádzajúcimi výrokmi

a nového prevádzkovateľa nabíjacích staníc teslaclub nepozývaš ?

milan84
milan84 komentoval
A vies, ze ani nie? :)
napisem Jurovi ako pred rokom, ak ma zaujem nech pride s kymkolvek.

Dnes sme mali mať 2-3ks malé nabíjacie stretko, ale trochu sa to zvrhlo. 4-5ks zatiaľ. Takže, kto máte čas a chuť, prídite dnes o 18:00 na Slnečnice / Petržalka. Trochu dobijeme, pokecáme. Okrem mňa Catchcash tušim Savi, Roman-ba ... nemám už prehľad kto všetko. Sry za offtopic, nechceli sme robiť novú tému. Potom to prip. zmažeme.

Zraz v TT v nedeľu 28.6 o 13,00 samozrejme platí.

slnecnice.jpg

2 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
ste obsadili vsetky nabijacky :D Vies co to znamena? Zajtra bulvar clanok: "elektromobilita v plienkach, nabijacky vzdy a stale obsadene, nedostatok infrastruktury" :D

nick81
nick81 komentoval
milan84 Simulácia EV na sídliskách v roku 2025. Polovica bola voľná :-D

Rád sa pridám k tejto pospolitosti, ak mi do toho neprídu cestovné povinnosti. Predbežne ponúkam svoj Ioniq PHEV 2017 k obhliadke a 2 miesta na trase z okresu PK do TT a späť.

J
jozefhein komentoval
pride aj chevrolet volt

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Skúšal som aj kamaráta - Citroen Berlingo Electric, tak uvidíme či sa dostaví...

Martin Dravecký
Martin Dravecký komentoval
Nakoniec dôjdem, ibaže z iného konca SR.

Trnavska akcia sa nam blizi.
Vybavil som hore pocasie, ma byt paradne.
Medzicasom som pozval dalsich ludi z Kauflandu (maju nove i3S ako firemne auta!!) a tiez lamem "electrodad-a" ;) mozno si spravi vylet, uvidime.
V kazdom pripade sa na vas vsetkych tesim, vyzera to na peknu zmesku ludi a aut.

Komentár
Priatelia, ucast potvrdil aj electrodad ;)
Dal na vyber, ci ma prist na TM3 alebo testovacej Kone.

PRIDE NIEKTO INY NA TM3 ??

Catchcash
Catchcash komentoval
Savi ty si sa nechystal?

Savi
Savi komentoval
Ja pridem na TM3 SR+, Electrodad ma LR, takze bude co porovnavat.

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Zdá sa, že účasť bude hojná... To je super.

tesim sa na vas zajtra. Pocasie ako na kupalisko(parkovisko) a bude nas vela. awlo pride s dalsou skupinkou električkarov.
Logisticko-technicka info: od zajtra je Kaufland otvoreny ako nedele doteraz. T.j. do 20,00. Takze ked niekoho premohne smad, hlad, netreba nikde daleko utekat.

1 Komentár
Peterka
Peterka komentoval
Az prilis dobre pocasie si vybavil... na kupalisko ok, ale na parkovisku sa asi upecieme :-D

Malý organizačný návrh:

Keď nás bude veľa, tak tí, čo tu majú prezývky, by si mohli nalepiť na košelu, tričko nálepku s prezývkou, nech sa poznáme.

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
dobry napad. Narychlo mi napada iba priniest papierovu pasku s fixkou :) zariadim.

ĎAKUJEM VŠETKÝM ZA SKVELÚ ÚČASŤ V TRNAVE !!
Podla mojich počtov nás bolo do 40, pri konci som ale dostal info o 43ks elektromobilov, co je viac ako dvojnasobok minuleho roka !
Prosím najmä nick81 o zdielanie fotiek z dronu (vdaka ze takto posluzil) pripadne videa, cohokolvek co mate.
Tu je par mojich fotiek: https://ulozto.sk/tamhle/Y3tJbzNnhph1

Martin Dravecký
Martin Dravecký komentoval
Vďaka za akciu. Škoda akurát, že som zmeškal úvodné fotenie cestou z VT. Inak atmosféra tam dýchala optimizmom a nechal by som si ju páčiť aj v každodennom živote :)

milan84
milan84 komentoval
Martin Dravecký ty si parkoval tak napravo od tej budky s vozikmi? Este tam bola skodovka, ani ta sa do zaberov tusim nedostala.
Zial nechceli sme dlhsie cakat, ludia postupne prichadzali a odchadzali. Priznam sa, ze ani neviem kto bol na TT ZOE. Ten odisiel velmi rychlo.
Optimizus vidim aj ja. Ked taketo jednoduche stretka maju dvojnasobnu ucast z roka na rok, znamena to narast povedomia, EV na cestach aj zaujem ludi.

SKolja
SKolja komentoval
Celkom dobra ucast, zvazoval som, ale nevydalo. Mozno nabuduce. Elektronom zdar!!! ;-)

fúha. Pri 43 vozoch by som sa tak skoro k nabijaniu nedostal

milan84
milan84 komentoval
dostal. nabijalo nas len zopar a ked niekto chcel/potreboval tak sme sa prestriedali.

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Výborná akcia, vďaka za zorganizovanie, v budúcnosti by ale mala byť povinnou súčasťou spanilá jazda..A pre prípad počasia viac stromov.. :-)

milan84
milan84 komentoval
hej, mozme ist zablokovat nejaku cerpačku :D
nabuduce to uz bude musiet byt poňaté serioznejsie, lebo zjavne sa ludia chcu stretnut.

Skoda ze mi to nevyslo zda sa ze bola super ucast ale myslel som na vas ked som asi o 4 isiel okolo Trnavy a teplomer mi ukazoval 36 :D

2 Komentáre
nick81
nick81 komentoval
Mal si sa prist schladit do tiena :-)

Catchcash
Catchcash komentoval
nick81 fakt som to nestihal snad nabuduce ;)

Späť