Tak Model 3 mam od piatku na znackach, skusim zosumarizovat priebeh nakupu cez roepke-mobile.de:
- 7.5.2019 som posielal ziadost, ci mi vedia objednat Model 3 podla mojej specifikacie, napisali, ze ano
- 10.5.2019 som im posielal podpisanu objednavku (poslali PDF s objednavkou, sice vagnu, takze som rukou dopisal pre istotu, ze je to LR AWD a ze ma Full Self Driving, lebo oni na objednavku dali len Model 3 a farbu)
- 3.6.2019 telefonovali, ze ci mame zabezpecene financovanie vozidla, ze uz coskoro pride, dal som im vediet, ze ano a ze prevod spravime z firemneho uctu
- povodne pisali, ze budu chciet 4000 eur ako zabezpeku na DPH, kedze sme ale platili z firemneho uctu tak ju napokon nechceli
- 5.6.2019 sme dostali fakturu a tu sme obratom uhradili
- 7.6.2019 som dostal mail, ze Tesla bude dostupna od 12.6. a ze ako si ju prevezmeme, ci maju vybavovat znacky, alebo pojde na prepravniku, auto sme viezli po vlastnej osi, znacky sme mali vlastne, takze som len odpisal, ze on Roepke nepotrebujeme nic
- 10.6.2019 (presne mesiac od objednavky) mi poslali fotku Model 3 uz u nich na predajni
- 14.6.2019 bolo auto dovezene na SK
- 17.6.2019 som bol na kontrolu originality a zacali sa riesit znacky a poistenie, poistku sme dali v Allianz, vychadzala o par eur viac ako Generali, ale mala lepsie podmienky na spoluucast, obhliadku spravili vo stvrtok 20.6. s tym, ze som zatial dostal poistku na VIN cislo
- 21.6.2019 som dostal znacky
Teraz idem pisat Tesle, aby spravili prevod do mojho konta, aby mi isla aj mobilna appka, zatial musim otvarat auto kartou.