Kupili ste nakoniec niekto z CZ?
5
Komentáre
Zobraziť predchádzajúce komentáre...
Kolko si nakoniec popytali navyse k cennikovej cene? Lebo ak je to menej ako tych 1500, ktore treba zaplatit za dopravu cez spolocnost Tradisa, tak sa to oplati a este aj komunikacia okolo tej dopravy/odovzdania bude asi jednoduchsia ako komunikacia s Tesla+Tradisa.
Akurat to dodanie nevidim realne jun/jul, kedze tovaren vo Fremonte uz vyze mesiaca nevyraba. Predpokladam, ze v tomto kvartali uz nestihnu vyrobit auta pre EU tak, aby boli dorucene do konca kvartalu, tak budu vyrabat len pre US trh a pre EU zacnu vyrabat zaciatkom dalsieho (jul) s dorucenim august/september. Takze ti to s tym terminom v auguste asi vyjde.
Akurat to dodanie nevidim realne jun/jul, kedze tovaren vo Fremonte uz vyze mesiaca nevyraba. Predpokladam, ze v tomto kvartali uz nestihnu vyrobit auta pre EU tak, aby boli dorucene do konca kvartalu, tak budu vyrabat len pre US trh a pre EU zacnu vyrabat zaciatkom dalsieho (jul) s dorucenim august/september. Takze ti to s tym terminom v auguste asi vyjde.
M
No to dúfam, že mi to výde s tým termínom, nevadí mi ani september
Ja som ju bral ešte za tých 1.224 mil Kč, teraz už stojí 1.320 mil Kč. U mna si tam Advantage cars prihodili 1.200 EUR s tym, ze za toto mi zariadia aj dopravu na Slovensko, kam budem chcieť. Takže dohromady to výde na 1.045 mil. Kč bez DPH + na slovensku odvediem DPH v hodnote cca 7700 EUR.
Je mi to celkom jedno, najradsej by som bol, keby to bolo az v auguste