OC Kezmarok

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Tvarožnianska 18
Kežmarok, Slovakia
Popis:
AC: 2xTyp-2, 22 kW
GPS: 49.129886, 20.431298
Platba: Zdarma,cez Polyfazer
Ováracia doba: 24/7

Prílohy

• photo6148.jpg
    photo6148.jpg
    94,5 KB · Zobrazení: 8
  • photo6149.jpg
    photo6149.jpg
    86,1 KB · Zobrazení: 8
Zdarma cez Polyfazer? Ako to chápať? Pokiaľ viem, Polyfazer je nutnosť registrácie.....

3 Komentáre
Juro
Juro komentoval
Viem len toľko, že je zadarmo a funguje cez polyfazer. Osobne som tam nebol.

EV_Future
EV_Future komentoval
nabijal som tam 3x, tiez neviem co znamena ten Polyfazer, ale normalne staci len zasunut Typ2 kabel a zacne hned nabijat, nic netreba riesit. Ak by sa nieco nahodou zmenilo, dam vediet.

Ľ
Ľubomir imrich komentoval
ak je to ta ista pri Tescu tak netreba nič riešiť aplikaciou funguje nabíjal som sa pred pol rokom aj pred mesiacom.Treba mať kábel

Dnes fungovali oba porty bez problemov. Stale nic netreba autorizovat len pripojit svoj kabel.

Komentár
Neviem, či je stanica už spoplatnená. Na uvedenej nabíjačke som bez problémov nabíjal už dva krát. Naposledy pred cca mesiacom. Dnes som chcel nabíjať znova. Stanica sa po pripojení kábla aktivovala na nejakých 5 sekúnd a následne sa vypla. To sa opakovalo niekoľko krát. Prehodil som kábel do druhého kenektora, no rovnako sa správal aj ten druhý konektor. V mojom ZOE mi vypisovalo, že mám skontrolovať nabíjací stojan. Nemám nainštalovanú aplikáciu Polyfazer a ani stojan nemá informačný displej, tak neviem či to bola porucha stojana, alebo je nabíjanie už spoplatnené

Naposledy upravené:
Komentár
Späť