Odhalenie Modelu X

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Generálny riaditeľ Tesla Morotrs, spoluzakladateľ a produkt architekt Elon Muskpred stavil model X.

Už je určená presná cena modelu X ? A ešte jeden dotaz. Nakoľko mám 2m a dlhé nohy:D pýtam sa či bude možné posunúť vo výrobe tablet od volantu takých 20 alebo 30 cm do prava aby sa tam človek zmestil? Myslím, že s tým by nemal byť problém nakoľko tam nie je prevodovka. Ďakujem za odpoveď.:)

Komentár
Teda odhalia uz koncovu verziu co pojde do vyroby? Aky cas bol asi pri modeli S od odhalenie po zacatie seriovej vyroby? To, ze aky cas bude asi od odhalenia modelu X po zacatie seriovej vyroby. Ja viem je to len odhad a neda sa povedat, ze historia sa bude opakovat.

Komentár
Osobne si myslím že niečo nie je v poriadku. Už len to že predstavili s dual skôr ako X. Pritom sa hovorilo že to bude naopak aby s dual ne kanibanizoval x. Tým že ho pustili prvý ako by chceli odpútať pozornosť od modelu X. Ak majú problém určite nie s pohonom. Skôr si myslím že to bude niečo buď s dojazdom alebo ešte skôr nebudú ok zadné dvere

Komentár
No ste sa dosť trafili :) Problém bol s dverami Sokolie krídlo "Falcon Wing Doors". Viem to preto lebo na tom pracuje slovenská firma v Košiciach. :)

Komentár
Wow, takze Tesla sa obratila na Slovensku firmu (taku malu bodku na mape v tomto velkom svete)? A viete aj v com je problem?

Komentár
Akoze to si robime len srandu, alebo je to tak? Ak je problem s dverami, tak asi netesnia tak ako by mali a zateka do auta. Ale teraz fakt neviem, ci si Juro robi srandu, alebo....???? :rolleyes:

Komentár
Nerobím si srandu. Sokolie krídlo dvere vraj trochu prepúšťali vodu pri zaťažkávacích testoch. Slovenská firma vyhrala konkurz a pracujú na týchto svetovo unikátnych dverách. Unikátne sú v tom, že sa lomia. Ak som to správne pochopil, problém sa im už podarilo odstrániť. Tiež budú robiť aj na dverách zadného kufra pre Model S. Či sú aj iné problémy, to neviem.

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Aj som si myslel, ze to je pravda, ale tie smajly ma zmiatli.

mimochodom Elon povedal že produkčná verzia bude dramaticky vylepšená oproti prototypom.. Neviete niekto v čom? exterierove zmeny alebo iny interier ? alebo proste len kecal :D

Komentár
http://www.hybrid.cz/co-dnes-oznami-...te-pro-model-s

Automobilka Tesla Motors dnes ve 20 hodin středoevropského času uspořádá tiskovou konferenci. Očekává se, že ohlásí začátek dodávek elektromobilu Tesla Model X.

no takze oznamenie sa tykalo viacmenej len Modelu S:

- 90 kWh battery pack option + $3000
- 70 kWh rear drive Model S za $70000
- 2.8 sec 0 to 60 mph upgrade to “ludicrous mode” (iba pre 90 kWh) +$10000

na USA stranke sa uz da objednat Model S 70 bez D a tu 90 kWh baterku spomenuli ako dolezitu pre Model X.

Naposledy upravené:
Komentár
Späť