Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Dnes som nabíjal na Delte celkom dobre 86 kW, ale len do momentu než sa na Effacu začalo nabíjať BMW. Výkon sa rozdelil a nabíjal som cca 28 kW. To znamená že ak v aplikácii vidím že sa tam niekto nabíja nemá zmysel tam zastavovať.
Neviem, koľko nabíjalo BMW ja som prišiel prvý, možné je aj to ze Effac dával plných 50 kW, spolu by sa to blížilo k maximálnym 90 kW. Ako to celé funguje neviem, mala by tam byt aj batéria.
Je tam pripojka 66kw + bateria dava 50kw a ma kapacitu 50kwh. Mozno uz bola baterka dost vybita a tak davala nizsi vykon ku sietovym 66kW. Snad Adam prinesie viac svetla, co sa tam dialo
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.