Original Tesla drziaky pre SK evidencne cisla vozidiel

Pridal sa
17 sep 2019
Správy
119
Referral
lucia76891
Kde zozeniem original Tesla drziaky pre rozmery slovenskych evidnecnych cisiel vozidiel? Prave som vidiel okolo prehrmiet TM3ku s novymi BT zelenymi znackami krasne osadenymi v ciernych drziakoch, na ktorych sa hrdo prsil napis TESLA.COM.

Kde zozeniem original Tesla drziaky pre rozmery slovenskych evidnecnych cisiel vozidiel? Prave som vidiel okolo prehrmiet TM3ku s novymi BT zelenymi znackami krasne osadenymi v ciernych drziakoch, na ktorych sa hrdo prsil napis TESLA.COM.

Bola modrá tá TM3 ?? :cool::cool::cool:

Ja mám ešte jedny originál držiaky, tak ak by si chcel....

1 Komentár
pile_of_salt
pile_of_salt komentoval
Nie, biela ako stena, biela ako ta nasa. ;) Jeden par? Asi jeden kus. No jeden je vzdy lepsie ako "drotom do oka." Kam by som si po to mohol zajst a ake by malo byt "vsimne?" :)

Mám tieto. Majú taký oranžový lem ale u originál, z frankfurtskej Tesly. Nejaká špeciálna edícia.

Prílohy

• IMG_20200418_163342.jpg
    IMG_20200418_163342.jpg
    115,8 KB · Zobrazení: 12
T
TM3Perf komentoval
Stáli ma 5€ na kávu tomu mechanikovi ktorý mi ich pod pultom hodil do kufra :D A nachádzajú sa v Hviezdoslavove

EDIT: Prípadne, zajtra doobeda idem do BA

milan84
milan84 komentoval
ivuso to sme skoro susedia? celkom slusna grupa elektromobilov od luznej, cez AD po hviezdo :)
to by sa tu šikla aj nejaka verejna nabijacka.
Take pekne podlozky by som si aj ja na Leafa dal :) ...este tam chyba v mojom pripade " ked vyrastiem budem tesla"

Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
V IPD je momentalne minimalne 6 EVs.

Su firmy co ti tam vedia vytlacit custom text... pripadne sa daju napr na Amazone kupit aj slim ramceky v roznych farbach ktore nemaju takmer ziadny okraj a napriklad pri bielom ramceku na bielom aute su takmer neviditelne. Imho este krajsi variant ako s tym textom. Vyzera to cistejsie.

Komentár
Späť