Vzdy ked ide o ekologiu a zachranu zeme, tak vsetci kricia, ze to bude drahe a ze oni nato nemaju a neviem co. Ze to je existencne nevyhnutne, tak o tom ani ciarka. Jediny kto skodi planete zem je clovek alebo ludia, teda my. Pisime sa co sme dosiahli a vynaliezli a podobne, ale robime bordel na zemi, vo vode, vo vzduchu aj vo vesmire. Ta konferencia je zbytocne vyhodenie penazi pokial sa nedohodnu vsetci. To ze je jeden stat megalomansky bohaty a druhy totalne chodobny, nato sa vyhovaraju. ale zmenit svojim chovanim, a cinmi nieco k lepsiemu zivotu a hlavne k zdravsiemu zivotu, mozme ci sme bohaty, alebo chudobny. Davat nato miliony sa minie ucinku ak osveta a spravanie sa nezmeni. Je to ako ked EU da miliony na lepsi zivot romskym spoluobcanom a biely porad si sam. Pomahat Grekom hoci klamali a byrokrati v Brusely o tom mlčali. Dalej pomahat Syrcanom, lebo je tam vojna a tak ich sem pozveme a maju satnik a elektroniku, ktoru si ja nedovolim a utekaju pred vojnou cez 7 statov a ani Rakusko im nevonia. Spekulanti. A ich zem bombarduju vsetci mozny. USA a Rusko si nasli nove posobiste, kde sa biju o teritorium. Skonci toto niekedy? Ja neviem. Sorry za tu politiku, nehal som sa uniest.
Proste nie podpisanie dohody par stranami. Nie miliony sem miliony tam. Skudky, ciny a konkretne kroky keby racej robili. A uz oco islo tym demonstrantom tam co potestovali? Proti komu a comu a za co? Celkom nerozumiem. Ak tak zem ako Rusko ci Cina, ale aj USA nepristupy na zmeny a nezacne nieco robit, tak je to onicom.