Poďme sa schladiť na Štrbské Pleso

Teda Pavol, veľká vďaka! Dávno som hovoril o tom spraviť stretnutie na Štrbskom...Bohužiaľ v 2.polovici júla nemôžem. Nebolo by lepšie presunúť to na september? Ľudia budú po dovolenkách, bolo by to lepšie. Môžem pomôcť čo bude treba.
Štrbské pleso je z hľadiska propagácie vynikajúce miesto.

1 Komentár
matchke
matchke komentoval
v septembri bude lockdown 🙂

Niekoľko údajov:
Výhody zázemia veľkého hotela - parkovisko, WC, ochrana pred nečasom
Možnosť dohodnúť ubytovanie
Dohadujeme občerstvenie a jedlo za normálnu cenu
Termín bude dohodnutý do siedmich dní a bude sa to konať koncom mesiaca
Program by mal obsahovať aj spoločnú jazdu smerom na Ždiar - Bachledovu dolinu
Začiatok okolo 9 - 10, ofic ukončenie pri hoteli 13, potom jazda

Naposledy upravené:
Pavol
Pavol komentoval
Taur, pokúsim sa aj o Chodník. Asi tam bude natrieskané.

E-Up!
E-Up! komentoval
Veľmi rád sa zúčastním.

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Ak nebudem na nejakej minidovolenke tak určite prídem.

Máme termín.

Zraz : Sobota 24.7.2011 medzi 9 a 10 hod ráno
Viac podrobností čoskoro,

Naposledy upravené:
Komentár
Pozývam Ťa na: Zraz elektromobilov 2021 Štrbské Pleso

Termín : 24.7.2021 - sobota
Miesto stretnutia GPS: 49.117719, 20.061322
Upozornenie: Je potrebné zastaviť na parkovisku pod Štrbským Plesom (GPS: 49.110814, 20.070718) a volať na mobil: 0905206305
Program:
10:00 - 11:00 - príchod, voľná debata
11:00 - krátke príhovory
12:00 - Spoločná Spanilá jazda smer Batizovce
V Batizovciach na adrese: Moment - bistro ul. Záhradná 670 máme od 10:00 dohodnuté posedenie v príjemnom prostredí
Nabíjanie v Batizovciach max 10kWh : TeslaOnly AC22kW, TeslaUniversal AC22kW, DC CCS2 30kW
Pavol, 0905206385, pkinet26@gmail.com

Pavol
Pavol komentoval
Taur, nikto nenapisal, ze sa netreba hlasit. Odkial to mas? Lave

D
dango komentoval
Pavol, mas tam uvedene spravne cislo kam volat na strbskom? Nie preklep? Lebo spodne cislo je tvoje, horne niekoho ineho?

T
Taur komentoval
Pavol Nikde, ale vyssie si pisal " Volať treba, lebo ak bude parkovisko plne, tak tam bude zapcha. Auta by sa nechali dole a prisli by sme po nich. Alebo by mohli parkovat na verejnom parkovisku, alebo by isli do Batizoviec. " logicka dedukcia ak mame uz lavy parkplac pre seba nebude plne a odpada dovod volat, ale nie vzdy svet ide podla logiky, tak sa pytam pre istotu.:)
A na to cislo sa dovolam komu vlastne, komu sa budem hlasit?

Ak mame nechat auta kadetade aky zmysel ma zvazat ludi s EV bez ich aut pred Panoramu? Kvoli comu sa ide k nej, aby sme podla programu 2h postavali na prazdnom parkovisku a debatovali? Co tam bude zaujimave? Ja ze ide o zraz EV podla nazvu akcie. :) Sorry ze som zvedavy a snazim sa skladat si pointu z tvojich info.

Naposledy upravené:
Pavol
Pavol komentoval
DC (vpravo) dnes odskúšaná. Ističe povolia len 25kW😢

T
Taur komentoval
Istic akurat na moje AC. :)

Pavol
Pavol komentoval
Chcel by som Vás požiadať, aby ste pri Gašperovom Mlyne nenabíjali dlhšie, ako pol hodiny na DC lebo jednu hodinu na AC. Cieľom nabíjania by nemalo byť plné nabitie auta, ale pomoc pri nedostatku energie pre dôjdenie na prvú verejnú nabíjačku v okolí. Ďakujem za porozumenie.

Spanilá jazda:
Pre málo nabité autá je doporučená Spanilá jazda: Štrbské pleso, Tatranská Polianka, Batizovce.
Ostatní by mohli absolvovať trasu: Štrbské pleso, Tatranská Polianka, Tatranská Lomnica, Tatranská Polianka, Batizovce.

T
Taur komentoval
Ved da sa pribit aj cestou predtym, hoci aj v PP. Neverim ze nejaky elektromobilista pride na zraz takmer na doraz. Ak ano, tak mu svorne dame skolenie. :)

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Ti zo západu - využite Lidl Lipt.Hradok, nech tam nestanuje len ta domáca čierna Tesla a oranžová Kona. Ide aj mimo otváracích hodín predajne.

Pavol
Pavol komentoval
Z východu a stredu príďte predbiť do Batizoviec na DC 25kW ku Gašperovmu Mlynu

Pavol, vynikajúci zraz,jeden z najlepších na akom som bol. Tak isto ďakujeme hotelu Panoráma za poskytnutie parkoviska a veľká vďaka za pohostenie. Tak isto majiteľovi Gašperovho mlyna za exkurziu a výklad o malej vodnej elektrárni. Už sa teším na stretnutie v Tatrách o rok. Na záver pár údajov z palubného počítača mojej jazdy z Batizoviec do Trenčína:

Vonk.tepl. 27 st...Klima nastavena na 22 st,C..vzdialenosť: 213 km...doba jazdy: 2:18 hod..priem.rýchlosť: 93 km/hod...priem.spotreba: 18,6 kWh/100km...

Komentár
Pavol, vďaka za zorganizovanie stretnutia v prostredí krásneho horského strediska, ktoré je ako stvorené na propagáciu elektromobility.
Pre kolegov, ktorí sa nezúčastnili pripájam menšiu fotogalériu zo zrazu na Štrbskom Plese.

Prílohy

• photo7456.jpg
    photo7456.jpg
    134,6 KB · Zobrazení: 10
  • photo7457.jpg
    photo7457.jpg
    155,9 KB · Zobrazení: 10
  • photo7458.jpg
    photo7458.jpg
    161,5 KB · Zobrazení: 10
  • photo7459.jpg
    photo7459.jpg
    173,3 KB · Zobrazení: 10
  • photo7460.jpg
    photo7460.jpg
    162,6 KB · Zobrazení: 10
  • photo7461.jpg
    photo7461.jpg
    172,1 KB · Zobrazení: 10
  • photo7462.jpg
    photo7462.jpg
    161,6 KB · Zobrazení: 11
  • photo7463.jpg
    photo7463.jpg
    164,7 KB · Zobrazení: 10
  • photo7464.jpg
    photo7464.jpg
    160,2 KB · Zobrazení: 11
  • photo7465.jpg
    photo7465.jpg
    161,4 KB · Zobrazení: 11
  • photo7466.jpg
    photo7466.jpg
    180,4 KB · Zobrazení: 10
  • photo7467.jpg
    photo7467.jpg
    182,1 KB · Zobrazení: 10
  • photo7468.jpg
    photo7468.jpg
    164,7 KB · Zobrazení: 10
  • photo7469.jpg
    photo7469.jpg
    200,8 KB · Zobrazení: 11
Komentár
Super ze tam bolo tusim 12 roznych modelov, opakovala sa len kona, niro a s prisnym okom eup/citigo. :), zvysok bolo kazde auto ine. Nieco take keby sa zorganizovalo pre verejnost, v style ze nie na uzavretom parkovisku, ale na jednom z tych velkych verejnych, kde by sme mohli okoloiducim obkecat svoje auta, prakticke skusenosti, vyvratit myty z prvej ruky, previezt ich ..., to by bola propagacia emobility. Mali by to lepsie ako na nejakom autosalone s predajcami/hostezkami co prakticky prd vedia o tych EV.. :)
Mozno na jesen, ked by neboli Tatry az tak natrieskane...

1 Komentár
D
dango komentoval
vyborny napad, cize 1fisker moze urobit septembrovy zraz, po ktorom tak tuzil

1fisker september sa blizi, kde a kedy bude stretko?

1 Komentár
1fisker
1fisker komentoval
treba sa opýtať Stana, to je hlavný žilinský elektromobilista, organizátor, je mladší, šikovnejší, rád pomôžem

2 Komentáre
Pavol
Pavol komentoval
Veľké ĎAKUJEM Miro

T
Taur komentoval
Aha, tazke nabuduce bude stacit ak pridu na taku akciu z vychodu len \Kosicania Teda ten jeden resp,dvaja s cinanom, ak sa nemylim. :)
A o prezentacii U5 som doteraz ani netusil, asi som bol v mlyne tak mi usla. :(

Cauko Pavol - bude aj verzia 2022 takeho mileho stretnutia?

Miroslav Rojko
dango Bude Demänovská dolina stretnutie, co je rovnako daleko zo zapadu aj vychodu.
Na druhu stranu zorganizovať stretnutie nie je otazka chvile alebo par hodin, daj šancu aj ostatním (alebo aj sebe) aby skusili nieco take urobiť. Pavol uz jedno stretnutie urobil, mal by ho niekto vystriedať.

D
dango komentoval
Miroslav Rojko ta Demanova bude skor Tesla stretnutie, ze? Nabadal som Pavla len na neformalne posedenie kludne na tom istom mieste, kde min.rok. Nemusi byt ziaden program, agenda... Prist, par hodin posediet, pokecat o hocicom.
Viem, co obnasa zorganizovat stretko, uz som nejake vikendovky pre skupiny ~20 ludi robil

Miroslav Rojko
Demanovu orgnaizuje teslaclub a minule nas tam bolo vela s netesla autami a prednasky boli vseobecne (napr.fotovoltaika, nabijacky ale samozrejme aj host z Tesla). Aj ked jazdis VW, tak Ta hadam znacka, ktora udava trend, zaujima. Co ma Tesla teraz, to nemecki inzinieri budu za par rokov zapracovavat do VW tiez.

Späť