Porsche Bratislava Vajnorska

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Vajnorská 162, Bratislava
Popis:
DC: 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2 22kW, 2xTyp-2 (1x20A)
GPS: 48.185782, 17.172453
Platba: Mimo prevádzky
Ováracia doba: Mimo prevádzky
Počas dni pracovného pokoja a štátnych sviatkov nie je prístup k nabíjacím staniciam možný
Prevádzkovateľ: Porsche Slovakia - Vajnorská
Email:
Tel: 02/492 626 00
Webstranka:
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	Photo 3.8.2015 17 05 17.jpg Views:	365 Size:	586.7 KB ID:	5218

Toto je nabíjacia stanica Porsche Slovakia - Vajnorská. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Naposledy upravil moderátor:
Nabijacka uz nie je k dispozicii pre verejnost. Momentalne je odpojena a uz bude len na interne ucely. Moze sa zmazat z mapy.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
OK.

Bol som tam v predajni v septembri 2x kvoli SW updatu. Prvy den na nabijacke Biela BL TMY, pani sedi vo vnutri a cita knihu. Po cca 45 min odchadzam z predajne, TMY s citajucou pani stale tam. O niekolko dni tam idem znova a ta ista biela BL TMY s panom vo vnutri. Taktiez som odchadzal z predajne po cca 30 minutach a este stale si tam spokojne vysedaval a ja ako zakaznik PIA som siel na elektrony inde...

milan84
milan84 komentoval
Miro v BA skusenosti mna a ludi z okolia hovoria zial hlavne o teslach. Verim, ze inde to je ina skladba, do TT nechodim. Ale to moze byt tym, ze je ich tu asi najviac.

R
rapid komentoval
@rojko heh, tak zrovna v TT skoro vzdy, ked tam dojdem, alebo idem okolo je skoro stale napichnuta TMS, tusim je to SC066FY a potom druha PB-TESLA. Najhnusnejsie je ak majitel odide na hodinu a necha zamknuty konektor.

W
Wilo komentoval
A mozno to musite brat pragmaticky. Majitelia Tesiel, najma tych starsich, boli ti, co dlazdili cestu elektromobilite v case, ked tu okrem TMS a Leafu realne nic nebolo. Zaplatili premiovu cenu aby pretlacili filozofiu elektrickej dopravy, a teraz ked to uz ludia pochopili, tak si beru od spolocnosti spat to, co do jej rozvoja zainvestovali 😁😁 zas vytazena nabijacka je stale lepsia ako prazdna nabijacka, aspon cisto z pohladu uzitocnosti vynalozenych zdrojov 😉

Späť