Porsche Mission E

No ak slubuju 500km dojazd tak to chce 100kWh baterku. 80% kapacity je 80kWh, ak to chcu nabit za 15 minut, potrebuju 320kW zdroj!!!

Podla sucasnej situacie mozem na to povedat len HA HA HA.

Uz vidim ako Porsche stavia siet Porschechargerov po celom svete na 320kW standarde.

Mimochodom Combo ma max 200A * 850V = 170kW cez DC porty, plus nieco by mohlo pretiect cez Mennekes samotny, ale neviem ake ma maximum ten.

Komentár
Veď práve, vorschprung durch technik, ale zatiaľ len silácke reči ako väčšina automobiliek

Komentár
No nemci uz vela krat v minulosti ukazali, ze vedia zaujat urobit BU BU BU a potom to ostane len pri koncepte. Tento koncept ma rovnaku chybu ako BMW i3ka, ak chcete nastupit do zadu, musite otvorit aj predne dvere. Co moze byt dost otravne. Mne osobne sa to nepaci. Aj z dovodu v horucavach ci chladoch si svoju konfortnu klimu vyvetrate a zase musite plitvat energiou na dosiahnutie konfortu. Ked uz musim otovort to co potrebujem, tak naco otvarat to co vlastne nemusim. To nabijanie je viac ako nerealne v beznej prevadzke, ak by to bolo realne Tesla by to uz asi davno mala. V testovani a realnom testovaní v prevadzke je aj z Nissanom najdalej. A aku sumu by akoze stalo toto Porsche? Pod 100tisic asi tazko aj to sotva. Ved je to Porsche a tam sa plati za znacku. Tesla taketo vyzvy vita a nema s tym problem. Keby automobilky do svojich terajsich aut davali miesto nadrzi baterky a miesto spalovacich motorov elektromotory, tak to v tedy bol mozno vazny problem pre Teslu.

Komentár
800V? Pochybujem ze maju pack s takmer 200kw/h a pouzitelnou velkostou (18650) a tym padom technologiou o ktorej nikdy nikto nepocul, kedze nie su producentmi baterii a ani sa tomu nijak nevenuju. Dalsia vec je, ze by museli vybudovat infrastrukturu iba pre seba, pretoze to sotva niekde nabiju.

Komentár
to skarede porsche ma nezaujima; skor ma zaujala audi e-tron... pri predstavenej cene 60k libier je to silny konkurent tesle. drzim im palce

Komentár
3D vizualizacia Porsche Mission E. V tejto verzii videa este lepsie vidno, co vsetko odkopirovali od Tesly.
Uvidime komu sa prvemu podari presadit kamery namiesto vonkajsich spatnych zrkadiel... Tesle to zatial nepreslo.

Naposledy upravené:
Komentár
Späť