Len 3 sa zobrazujú preto lebo komentáre slúžia na to aby sa nemusel použiť citát keď odpovedám jednoduchou vetou, napr. Áno. Nie. Ďakujem. Super. Súhlasím. Máš pravdu. Moja reč. +1. atď. Čiže banálne veci kde viac ako 3 by zbytočne zaberalo veľa miesta. Z toho dôvodu vlastne tiež nie je možné komentár lajkovať, nemá textový editor a ani fotky a nedá sa ani citovať. Komentár bol proste navrhnutý na krátku jednoduchú odpoveď. Kto chce použiť rozvinutú vetu s veľa info, tak na to slúži citát s plnými funkciami, ako je textový editor, fotky, lajkovanie atď. Stáva sa často, že som nemohol citovať príspevok, lebo bol nevhodne umiestnený v komentári kam nepatrí. Plus nie je dobré keď sa nová informácia dostane prostredníctvom komentára na aj pol roka starý príspevok niekde v zadu, namiesto toho aby bol hneď na začiatku témy cez citát.
Okrem zobrazenia teraz lepsie ide na 4. a dalsie komentare s cim bol predtym problem.
Ja sledujem vsetky nove prispevky/24h, ked som pred touto zmenou isiel na novy komentar, ktory je viac ako treti, tak ten novy komentar nevedel najst. Teraz je to v poriadku.