Viem, že to tu bolo kedysi riešené, ale nemám trpezlivost prehlľadávať celé vlákno "Este máte trpezlivost cakat?", takže skúsim otázku:
Vo svetle najnovších informácií o dotáciách sa predo mnou otvára potreba oddialiť prihlásenie TM3 (termín na odber mám 30.9.), tak aby som podľa možnosti spadal do predpokladného termínu pre možnosť získania dotácie (aspoň teda dúfam, že rozhodujúci bude termín prihlásenia auta).
Máte niekto vedomosti/skúsenosti o tom, ako a či sa dá odložiť prihlásenie (hoci aj za cenu, že nebudem jazdiť), resp. ako dlho môžem fungovať na prevozných značkách?
Poradíte niekto?
Miroslav Rojko ak sa dobre pamätám, ty si to tu riešil kedysi.
Vo svetle najnovších informácií o dotáciách sa predo mnou otvára potreba oddialiť prihlásenie TM3 (termín na odber mám 30.9.), tak aby som podľa možnosti spadal do predpokladného termínu pre možnosť získania dotácie (aspoň teda dúfam, že rozhodujúci bude termín prihlásenia auta).
Máte niekto vedomosti/skúsenosti o tom, ako a či sa dá odložiť prihlásenie (hoci aj za cenu, že nebudem jazdiť), resp. ako dlho môžem fungovať na prevozných značkách?
Poradíte niekto?
Miroslav Rojko ak sa dobre pamätám, ty si to tu riešil kedysi.
S tym oddialenim som to myslel tak, ze im zavolas a povies ze prevezmes auto vtedy a vtedy. Ale ako hovorim riskujes zmenu ceny (hore alebo dole) lebo Tesla je "čudná" firma nie len produktami ale aj business praktikami, v tomto pripade tym, ze napriek tomu, ze mas objednavku pri ktorej si zaplatil zalohu, tak ti kludne zmenia cenu, mne napr. zdrazili FSD o 2000 EUR co viedlo k tomu, ze som to z konfiguracie vyhodil.
To bola tiez dobra story. Volam tam, ze co to ma znamenat a oni ze "no, cena sa zmenila, Tesla to robi takto", reku OK, bud mi to tam nechate za povodnu cenu alebo to vyhodim, a on ze nie, to je nova cena, OK tak von s tym z objednavky.
Tak namiesto toho, aby mali zisk z tohto auta o 5000 EUR vyssi (lebo FSD je len SW, naklady v podstate 0), tak radsej akceptuju, ze nezarobia za FSD vobec.
To mi hlava nebere...