Ja som si privrel prst do dveri skodovky.
Mal som tak cca 15-16 rokov, bol to prstennik na pravej ruke, a bolo to plnou silou. Fabia I. generacie, zadne dvere...
paradoxne sa mi to stalo pred nemocnicou.. ale ani som nezapistal, nic.. ved som nejaky ten chlapecek, no nie....
prvotna bolest bola skor ziadna, len tak ako keby gumennym kladivom si tam buchnem (aj to sa mi par krat stalo), ale musel som tie dvere znovu otvorit, aby som vedel prst vybrat

nasledne, neskor, bolest prisla, necht a jemne okolie bolo cierne tak 2-3 tyzdne.. neliecil som to nijak, telo si stym poraidlo samo, prst mi do dnes funguje, necht rastie..
To starsie video , alebo aj ta okurka - to je take video, len aby som bol na YouTube... pretoze ked zoberiem tupu stranu noza, svihnem nim, jemne - okurku to rozseka, to je jasne, ale prst nie.. boliet to bude, to ano, ale neodsekne mi tupa strana noza prst... ani keby to tlaci silou 30kg.. (70lbs) a dalej velmi zalezi od toho, ci tlacit plech o plech alebo je tam akasi guma/tesnenie... ale to moze byt asi tiez individualne kde a na ktorom mieste a ktorom aute sa incident stane..
ale zas, tesle pomahaju taketo veci, lebo to upravia a bude to viac "foolproof"