QPC Nitra

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Dnes som siel okolo a nabil Konu .. nabijacka ide skvelo, a este zatial je free :) vdaka

Komentár
Ahoj, vospolok,

sorry za odmlku, áno stále je nabíjanie zdarma.

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
vdaka za pozitivne info :) Financnuje to zatial vasa firma a je nejaky problem to spojazdnit? Nie ze by to takto nevyhovovalo :) :) :)

Pozor už spoplatnené... A celkom slušne... Drahšie ako gw

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
ajaj. dik za info !!!
Taketo kroky nechapem. Je to vyse pol roka zadarmo a potom daju cenu najdrahsiu v celej NR. Pri tej nabijacke nemate ako vyuzit cas, kam ist, je to na uplnom opacnom konci ako akakolvek civilizacia a daju takuto cenu. To mozu zabalit. Ak si myslia, ze takymto krokom na tom zarobia, asi si mali premysliet lepsie na zaciatku.
Keby to malo polovicnu cenu, tak by sa tam ludom relativne oplatilo prist a aspon by sa im to splacalo, platila sa elektrina. Co tymto chcu dosiahnut..... ?

Ja som nabijal v Pondelok a cena cez Polyfazer 0eur tak teraz nerozumiem.

Komentár
Click image for larger version  Name:	qpc-nitra.jpg Views:	0 Size:	90.0 KB ID:	37366

Komentár
Páni je používanie polyfazeru (nabíjačiek a aplikácie) spoľahlivé, užívateľsky prívetivé a jednoduché????

Komentár
Používanie polyfazeru je jednoduché a absolútne bezproblémové... No nie za 0,48 kWh to je najdrahšia cena na trhu.. To radšej zse a aspoň pri tej nabíjačke niečo je, nechápem dôvod keby to bolo za rozumné peniaze nikto by nespekuloval ale v prepočte 30 eur za nabitie? ??

1 Komentár
D
dango komentoval
Vsetky nabijacky, co su na polyfazeri su neskutocne drahe. Nemoze to byt vysokou proviziou pre polyfazer?

Ahoj, vospolok,
​update ceny DC 0,33€/kWh. Snáď to pomôže.

Image-1.jpg

ZSE Guest 0,49€/kWh
ZSE Eco 0,39€/kWh

GW energia 0,45€/kWh;
GW One (ich príklad na 18kW) 0,49€/kWh

2 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
viem ze asi tazko sa zladia dva protiklady, ale aj ked je toto uz relativne pouzitelne, treba pamatat na to, ze ZSE ma s minimalnym mes. poplatkom ceny tusim 0,29 a pri ich nabijackach je civilizacia ;)
Ved realita odpovie, kolko ludi to bude vyuzivat.

M
mozeg komentoval
Dakujeme za znizenie ceny. Uz som si myslel ze som tam bol prvy a posledny krat a trasu do Prievidze budem musiet menit.

ahoj milan84,

ano je to ťažké s tými protikladmi. Na jednej strane je túžba rozvíjať EV-infraštruktúru byť zelený, na druhej je realita, keď sa zainteresujú finančné aspekty.

Natiahnuť kapitálové náklady veľmi ďaleko za životnosť stanice, nezapočítať mesačný poplatok za navýšenú rezervovanú kapacitu(asi najväčší náklad) okrem ceny stanice, nedať maržu na predané kW, zaplatiť poplatok Polyfazer a aj tak byť nekonkurenčný lebo tu nie je civilizácia. Je to pochopiteľné, sú to fakty.

Na druhú stranu možno niekomu vyhovuje, že počas nejakej rušnej hodiny nemusí z diaľnice (od Nitra-Západ) zájsť do centra.
S dopravou cez centrum a naspäť sa nabíjanie môže docela natiahnuť.

Inak ohľadne civilizácie, skúšali sme dojednať kávomat, ale ten indoorový prestáva byť stratový pri odbere 15káv denne :) Outdoorový čo funguje aj keď ho oprší je drahší (mrazuvzdorné tu nemajú v ponuke).

WC by bolo ideálne, ale je trochu problém so vstupom do firmy.
Možno časom.. máme tu veľké parkovisko, zmestí sa sem aj bufet/gril ;)

Za posledné tri mesiace sa nabilo 1,5MWh / 70 nabití aj keď to bolo zdarma. Zatiaľ je na Slovensku EV ako šafránu.
Je to prvá verejná nabíjačka v priemyselnom parku, za pár rokov ak bude stúpať podiel áut na elektro tu bude možno rušnejšie.
Od mája pribudne jedna elektrická Kona aj v našej firme ;)

Tak uvidíme. Počítalo sa s tým, že to tu nebude "moc busy". Prešlapávame cestičku.

Hlavná myšlienka je podpora EV.

2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
No a nebolo by lepšie to sprístupniť cez EV Mapu namiesto drahého Polyfazeru? EV Mapa funguje úplne v pohode.

J
juris komentoval
Jiri: EV Mapa si taktiez berie nejake percento, mas nejake info pre porovnanie s Polyfazer?

Vcera 19.05.2019 nam odmietlo nabijat i3 vyhadzovalo chybu spojenia zo serverom. Sli sme preto do mesta na ZSE.

Komentár
zdravím mozeg

preveril som viacero neúspešných pokusov okolo toho 15.5. zdá sa že je to spôsobené problémom s nastavením platobnej karty na účet polyfazer.
odpoveď polyfazer:
V těchto případech se jednalo o "nedostatečné finanční prostředky". Jinak řečeno, uživatel nepřidal platební kartu, neměl na ní dostatečný zůstatek nebo narazil např. na denní limit.
Pracujeme na detailním zobrazení důvodu chyb dobíjení, mezitím chybu tohoto typu poznáte podle délky nabíjení 0 sekund.

Testovali sme to s našou Konou s kartou pri ktorej treba pri platbe zadať sms kód. Jedine sa podarilo tak, že sme nastavili natrvalo na užívateľa info o karte, čiže nešlo to ako guest.
Dúfam, že to pomôže.

Komentár
zdravím mozeg

preveril som viacero neúspešných pokusov okolo toho 15.5. zdá sa že je to spôsobené problémom s nastavením platobnej karty na účet polyfazer.
odpoveď polyfazer:
V těchto případech se jednalo o "nedostatečné finanční prostředky". Jinak řečeno, uživatel nepřidal platební kartu, neměl na ní dostatečný zůstatek nebo narazil např. na denní limit.
Pracujeme na detailním zobrazení důvodu chyb dobíjení, mezitím chybu tohoto typu poznáte podle délky nabíjení 0 sekund.

Testovali sme to s našou Konou s kartou pri ktorej treba pri platbe zadať sms kód. Jedine sa podarilo tak, že sme nastavili natrvalo na užívateľa info o karte, čiže nešlo to ako guest.
Dúfam, že to pomôže.

Dakujem, skusim sa na to pozriet ako to bolo aj u mna. Este raz vdaka za preverenie.

Komentár
To je super pozitivna sprava. My cestou nabijame prave tu, takze pozitivne. 😉

Komentár
Vcera som kupil auto a dnes som isiel okolo.
CCS kabel bol na zemi v trave.
Zapol som Polyfazer a nabijanie zacalo, ako malo.
Zial, rychlost nabijania Citigo je tragedia. 13 kWh za 1 hodinu
Ale tato sluzba a stanica od Mitsubishi Chemical je super.

milan84
milan84 komentoval
ved na obrazku vidno krasne, ze si zacinal na cca 26kW. Zrejme si nabijal az uplne do plna, preto tie posledne percenta mali uplne mizive cisla-zbytocne tahat na DCčku a na trasach, kde dobijas len kolko potrebujes.
Na akom SOC si zacinal? Miro Rojko sa dobre pyta.

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Podľa tých 26 kW začínal nad 60%. To je ukážkový príklad, kedy je zbytočne stat na nabijacke.

D
denial komentoval
po pravde, uz si to celkom nepamatam. auto mam iba druhy den, nahodou som isiel okolo, tak som to chcel vyskusat.
nemam este ziadnu kartu od ziadnej nabijacej siete.
ale zacinal som niekde za polovicou a koncil niekde okolo 90% asi.
.
co je na nej cudne?
ked som nabil 13 kWh za hodinu, tak priemerny vykon bol 13 kW, ci nie?

Ja som sa tam nabijal už asi 8 mesiacov dozadu.Ale ked mam ušetriť 4€ a zojsť z dialnice sa neoplatí.Mne to na DC nabilo za 25minut ioniq

Komentár
Späť