Regulovane parkovanie v Bratislave

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Ja som si to platil este minuly rok pod m.č. Nové Mesto, pre celú BA vlastne nechali ceny rovnaké. Zlava tiez bola len na hodinove parkovne.
A este ten opruz, ked clovek ma firemne auto, pisat zmluvu o prenajme, lebo byt majitel alebo konatel firmy nestaci na pridelenie rezidencnej karty k ECV. A potom ked kartu daju, tak v aplikacii je mozne ECV zmenit na hocijaku a bez nejakeho dokladovania. Uradnik proste musi uradovat.

Dus
Dus komentoval
Ja som si úspešne vybavil zľavovú kartu na elektromobily. Pri registrácii som len zadal RČ a následne si ma overili v centrálnom registri obyvateľstva, že som rezident BA, potom som zadal EČV a overili si v evidencii vozidiel, že je to BEV, a zaslali mi kartu na email. Celé to trvalo menej ako 5 minút, a vyžadovali zadať iba nevyhnutné údaje, t.j. meno, priezvisko, email, RČ a EČV.
V porovnaní so slovensko.sk je to akoby iný vesmír.
Kúpil som si aj za 10€ bonusovú kartu, tá oprávňuje parkovať 2h denne kdekoľvek v Bratislave v zónach s regulovaným parkovaním.

P
Peter A komentoval
Miroslav Rojko zda sa ze prislo ku zmene, da sa ziskat zlava na elektromobil pri karte Abonent.

Späť