Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Renovo CoupeRenovo Coupe je nové elektrické superauto
Hej, ale tam už nikomu nevadí, že stojí 400-tisíc eur. To len Modelu S každý hneď che vyčítať, že je moc "drahý", že prečo nestoji toľko čo škoda Felícia.
No ked si pozriem co dostanem za sumu co stoji Tesla model S, tak sa mi nezda to auto tak drahe. Je to luxusny sportak a neustale sa aktualizuje sw co sneho robi auto ktore defakto nestarne a pribudaju nove funkcie. V cene je dozivotne nabijanie, nie vazho zivota ale zivota auta a to aj pri viacerych majitelov. Servis auta je tiez v cene. Zaruka 8 rokov baterka, motor. Internet zatial na 4 roky. Mapove podklady pre navigaciu 7 rokov. Este aj suciastky ako su brzdy a ine veci sa daju predplatit. Medzi posledne veci co do auta zadarmo nainstalovali bola ochrana podvozku. Ked v buducnosti odidu majitelom baterky, tak uz bude dostavana tovaren na baterky a bude aj lacnesia. Ak bude mat aj vysiu kapacitu, tak sa vymeni, auto slape dalej a aj z vacsim dojazdom ako je tomu teraz. Takze ako keby som mal nove auto. Takze az take drahe auto to neni. Za cenu toho dostane majitel pomerne dost.
Toto auto len dokazuje ako cenovo výhodný je Model S. Model S je podla mňa lepšie a aj oveľa praktickejšie a lacnejšie auto. Za cenu tohto jedného by som kúpil skoro 4 Modeli S P85D.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.