RWE Transgas

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Limuzská 12, Praha
Popis:
DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2 43 kW
GPS: 50.079586, 14.509004
Platba: Zdarma, bez karty, hesla a identifikácie.
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: RWE
Email:
Tel:
Webstranka:
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	Limuzska-Prag02.jpg Views:	128 Size:	656.3 KB ID:	5439

Toto je nabíjacia stanica RWE Transgas. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Je to jedna z mala nabijacich stanic v Prahe, ktora sa da zatial pouzit bez akejkolvek identifikacnej karty. Zial pri mojej navsteve 4.7.2015 bola "mimo provoz".

Komentár
Dostalo sa mi do uší, že po tom čo prišiel CHAdeMO adaptér, DC nabíjanie zámerne zrušili a napísali "mimo provoz". Spojazdnia to vraj až potom ako doriešia spoplatnenie stanice.

Komentár
Tak môžem vás potešiť táto nabíjačka je zdarma a plne funkčná - osobne som si tu dnes nabil doplna. Rýchlosť nabíjania aj s kúrením okolo 35kW čo nieje nič moc no zadarmo ak je čas super babka.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
diky za info.

Doplnam update na tento rok, nabijal som tu z nedele na pondelok rano 31.1.2022.
Aj DC aj AC funguju bez problemov, po zapojeni rovno nabijalo.

Naposledy upravené:
Komentár
Späť