Servis Modelu 3

JozkoPucik

Active member
Pridal sa
28 aug 2018
Správy
644
Chcel som sa opýtať, hlavne tých skúsenejších, ako je to s tým servisom? Sám pochádzam z rodiny, ktorá vlastnila sieť autorizovaných servisov tak čosi o autách viem, ale firmy sme predali a už to nemám kde "dať na zdvihák". Je mi jasné, že údržba ako taká tam nie je, ale veci ako brzdovú kvapalinu atď si meniť dať musím. Ako je to teda? Musím so všetkým povinne do Tesla servisu vo Viedni, či Prahe? Ten peľový filter si vymením aj sám, ale dá sa originál objednať? Nie je nejaký servis na SK kde všetci chodia? Nebude Tesla namietať, že som si to rozoberal, kvôli záruke?

Našiel som celkom dobré video a presne to čo robili tomu auto by som si predstavoval spraviť každý rok (až na výmenu strieračov a 12V baterky).

ďakujem.

Tesla nepodmienuje zaruku ziadnym servisom. Kludne si mozes robit sam co uznas za vhodne, V S a X sa este menil olej v prevodovkach jeden krat po cca 20tiskm, no v 3-ke sa uz nemeni, 3-kove prevodovky maju cerpadlo a filter, ktory sa nemeni. Ak treba menit 12V bateriu v zaruke (zrejme aj 3-ka ma 4 roky/80 tis km ako S a X) tak ju vymenia v kazdom servise tesly na pockanie.

jux
jux komentoval
Odporuca/neodporuca .... aj na S a X su podobne... nemam ich a uz som dvihal auto n-krat.
Vidim co robim...

jux
jux komentoval
JozkoPucik
JozkoPucik komentoval
Ano to bolo prve co som si na auto kupil.

Tak som si to aspon vycistil. Som si prešiel celé auto a nič viac tam už nebolo treba. Na tom prednom kryte mi vypadol srob, ale drži to, tak možno to poriešim keď niekedy pôjdem do servisu.

image1.jpeg
image2.jpeg
image3.jpeg
image4.jpeg
image5.jpeg

Komentár
Tak som prehodil kolesa a su na okraji zjazdene, vie mi niekto poradit kde vedia spravit geometriu?

1 Komentár
T
TM3Perf komentoval
Mne ju spravili zdarma v Linzi, kde som auto prevzal. Ale ja som tam bol s tým, že auto mi ťahá trošku do ľava. Mám podozrenie že auto bolo ťuknuté keď ho v Linzi používali. Aj disk (keď som teraz menil zimné gumy) je trošku ohnutý.

Späť