Slovnaft Z. Bystrica

e-Dalibor

Junior member
Pridal sa
4 feb 2015
Správy
9
Pred pár dňami inštalovalo konzorcium Next-E rýchlonabíjaciu stanicu na pumpe Slovnaft v Z. Bystrici, Bratislavská 52.

Description/Popis
DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2 43 kW
Otváracia doba: 24/7
GPS = 48.24530, 17.03490
Platba: Nabíjacia stanica NExt-E je zatiaľ zadarmo, po čase sa za nabitie bude platiť, zrejme kartou ZSE, alebo cez appku.

Overím.

Mapa:

Prílohy

• photo4391.jpg
    photo4391.jpg
    167,5 KB · Zobrazení: 12
Naposledy upravil moderátor:
funguje?, je stale zadarmo ?

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Juro ked si to uz upravil tak uprav nadpis. Zrus toto Nová rýchlonabíjacia stanica a nehaj len č.stanica Slovnaft, Z. Bystrica. Ked vkuse niekto sem da novu nabijacku a napise aj ze je Nova rychlo a bla bla bla, tak to bude v buducnosti zmatocne, ked vsade bude nova rychlo........... a tak podobne.

H
hudino komentoval
takze funguje :) a je zadarmo alebo ak nie, tak ako je platba?

Prave tu nabijam a stale je to zdarma a bez autentifikacie.

Komentár
Ako to vyzera momentalne, nabjiali ste tam niekto posledne dni? Je stale zdarma? Chcel by som tam tento tyzden nabijat pocas 500km vyletu s Konou tak sa chcem informovat ci sa da na tuto nabijacku spolahnut.

2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
A keď nie máš o kúsok ďalej hneď dve ZSE v Bory Male.

J
juris komentoval
Hej hej, to bude asi zalozny plan...akurat idem smer Praha tak by som sa nerad vracal opacnym smerom :))

Ha! Dnes tu bolo obsadene miesto spalovakom. Po mensom patrani som zistil, ze tam parkoval zamestnanec pumpy. Ale aspon sa potom ospravedlnil a preparkoval 👍.

Naposledy upravené:
Komentár
Ha! Dnes rano som isiel okolo a parkoval tam spalovak. Myslel som, ze je to opat ten zamestnanec, nabit som nepotreboval, ale zastal som a siel sa na pumpu opytat, co to ma znamenat.
Nevedeli, kto im to tam takto na drzovku zaparkoval. Ked som okolo 17stej isiel znova okolo, stale tam bol, cize minimalne 9hodin!! Opat som zastal a siel za obsluhou pumpy, ze toto je uz trochu prilis, preco nevolaju mestsku policiu alebo odtahovku... ze teda s tym idu nieco robit, na vysledok som uz necakal.

Zahorska.jpg

Edit: este som aj napisal email do Next-E, nech tam daju vodorovne dopravne znacenie

Naposledy upravené:
1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Ty ta tam musia mat radi na tej pumpe :D

Stavil som sa tam dnes, svietili presypacie hodinky, ani som sa neskusal pripojit, lebo hned prisiel aj ochotny pan z obsluhy cerpacky a vravel, ze to nejde uz par dni ale ze nevedia co s tym robit ani komu volat. Skusim to nahlasit cez Next-E..

Komentár
Dnes som bol, nefunguje (hláška nie je dostupné nabíjanie). Prevádzkar Slovnaft pumpy ochotne vysvetlil že včera bol opravár, strávil tam celý deň. A dnes opäť nefunguje. žial ani blízka Billa, Záhorská je asi zakliata.

Komentár
Nabijacia stanica uz ziada RFID kartu. Obsluha pumpy nevie o nicom. Skusil som RFID z dochadzkoveho systemu a nic, ale karty ZSE aj GW akceptovala. Ukoncenie nabijania sa da urobit iba prilozenim karty. Aplikacie ZSE ani GW neregistrovali nabijanie, tak je zrejme este zdarma, ale uz sa asi "nieco deje" smerom k ukonceniu bezplatnej testovacej prevadzky.

1 Komentár
janulo
janulo komentoval
To isté dnes na Slovnaft v Žiline

Späť