Slovnaft

• Autor témy Autor témy cio
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Vcera som nabijal v Piestanoch, nabijacka uz ma nalepeny cennik, ale stale je zadarmo. Nesla spustit RFID kartou ktoru som skusal (pisalo ze je neregistrovana), tak som si musel ist pytat od obsluhy. Pumparka nadavala na taxikarov ze to je vsetko koli nim ;-)
Vraj to zacne byt platene o 2-3 tyzdne.

IMG_7172-2.jpg

2 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
nech ziju taxikari....v kazdom meste su oblubenou temou. Radsej peso medzi mestom, ako tymito firmami.

D
dango komentoval
pumparka v PN mi dnes zabuchla dvere pred nosom :/ otvorene len do 22.00

včera dostal som email od servisu MOL Maďarska. Po strede 7 julu nabijanie može spustiť spoplatnene s aplikáciou 'MOL plugee':
Dear Plugee Customer!
We are happy to inform you that our service will be available in 5 other countries as well, thanks to our e-roaming service!
Croatia, Slovenia and Romania are available from today -05.07.2021-, Slovakia and Czech Republic will be available from Wednesday -07.07.2021-! Do not forget to update your app, to be able to enjoy our service that coves 6 countries in the region!
You can see and review in the attached GTC and Privacy Policy all the necessary changes related to your personal data and changes in our service. If you would have any question regarding the changes or If you would like to give any feedback,, please just let us know, we will answer it to you:
Customer Service:
Phone Number: +36-1-998-98-88 (24/7)
Website: www.molplugee.hu/en

Komentár
ked kliknem na register a zadam mu Slovensko (alebo aj Cesko), tak mi vyhodi vid obrazok. Ked dam iny stat, tak ma pusta dalej.

Prílohy

• photo7409.png
    photo7409.png
    420,7 KB · Zobrazení: 14
2 Komentáre
D
dango komentoval
1fisker napise, ze neseriozna firma o 3, 2, 1, .... ;)

1fisker
1fisker komentoval
Köszönöm kérlek

Čo inak na to hovoríte? 154 nabiek v 6 štátoch, celkom rozumne umiestnených za 0.38 - 0.45e/kWh ?
https://molplugee.sk/sk/nabijacky
Celkom ok alternatíva ku Ionity a DCS.
Na lokálne cestovanie vysoká cena, ale občasné zahraničie sa dá. Aspoň nebudú plné :-D

EDIT: CR 0.38 eur, Chorv. 0.4 eur.

mol.jpg - Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	mol.jpg Videní:	3 Veľkosť:211,2 KB ID:	73908

Naposledy upravené:
matchke
matchke komentoval
Snad to nebude konecny pocet tych UFC.

M
mozeg komentoval
No, som mnou to pri registracii vybabralo. Prisiel link aktivacny do mailu, kliknem a ze aktivacny link nie je platny. :-)

EV_Future
EV_Future komentoval
mozeg : aj mne prisiel neplatny link, treba nahradit kazdy vyskyt znaku % za & a uz bude fungovat :) Neviem z akeho dovodu pouzili % ako oddelovac parametrov v URL, ale takto to fungovat nemoze :)

Sa nejak hrniete do tej registracie, to sa vam zda take super, alebo ciim to je?:confused:

D
denial komentoval
nick81
nick81 komentoval
EVan Chyba prekladu. Napísal som im. V apke je cent aj minutové ceny v iných menach sú na úrovni centu.

Podmienky pouzivania pre Roaming (poplatok 10 eur) ste citali?
https://molplugee.sk/MOL-Plugee_GTC_Slovnaft_SK.pdf
"
Registrovaný užívateľ uhrádza poplatok zavyužitie Roamingových služieb vkarjine, kde sa Roamingové služby poskytujú.Odchylne od ustanovenia Bodu 6.5.budú pred začatím procesu Nabíjania blokované na Platobnej karte Registrovaného užívateľa nasledovné sumy:
- Rumunsko: 40 RON
-
Česká republika: 220 CZK
- Slovinsko: 10 EUR
- Chorvátsko: 60 HRK
-
Maďarsko: 3000 HUF
"

P
Peter A komentoval
predpokladam ze sa jedna iba o vinkulaciu kym prebehne zuctovanie v inej krajine a mene ako ochrana pred insolventnostou karty

D
denial komentoval
bezny eu-obcan by si myslel, ze "rumingove" poplatky/zabezpeky boli v eu davno zrusene ...
iny kraj, iny mrav

tiez parada, ze MOLy su dostupne aj v RO, CZ, HR, HU a nikde nemaju euro ...
mozno je skor divne, ako sme my k nemu prisli :)

1fisker
1fisker komentoval
viszontlátásra

10 € pri roamingu je len zábezpeka, nie je to poplatok, po nabíjaní je to uvoľnené ak to nebolo spotrebované nabíjaním, hneď v ďalších vetách to je jasne vysvetlené:

5.3. Platobné podmienky v prípade nákupu podľa Bodov 5.1 a 5.2.

Pred spustením procesu nabíjania zadá Príležitostný používateľ číslo Platobnej karty, ktorá bude použitá na úhradu Služby. Po zadaní údajov Platobnej karty bude na karte Príležitostného používateľa zablokovaná čiastka 10,- EUR.

Po skončení procesu nabíjania v prípade, že suma za nabitie nepresiahla sumu 10,- EUR, Poskytovateľ služby odpočíta hradenú sumu od zablokovanej čiastky a zvyšná suma bude na karte uvoľnená. Uvoľnená suma bude pripísaná späť na bankový účet Príležitostného používateľa v súlade s postupmi finančnej inštitúcie Príležitostného používateľa.

V prípade, že suma za nabitie presiahla 10,- EUR, čiastka prevyšujúca túto sumu bude zúčtovaná z Platobnej karty Príležitostného používateľa po dokončení procesu nabíjania.

V prípade prerušenia procesu nabíjania následkom uplynutia časového limitu nebude účtovaný žiaden poplatok a suma blokovaná na kreditnej karte bude uvoľnená.

V roammingu myslia tým, že nabíjanie sa bude platiť v mene lokálnej "MOL" dcérskej spoločnosti alebo aj inej a na rozdiel od 10€ na Slovensku stiahnu túto zábezpeku v lokálnej mene krajiny:

9.1.4. Registrovaný užívateľ uhrádza poplatok za využitie Roamingových služieb v karjine, kde sa Roamingové služby poskytujú. Odchylne od ustanovenia Bodu 6.5. budú pred začatím procesu Nabíjania blokované na Platobnej karte Registrovaného užívateľa nasledovné sumy::

Rumunsko: 40 RON Česká republika: 220 CZK Slovinsko: 10 EUR Chorvátsko: 60 HRK Maďarsko: 3000 HUF

Blokáciu vykoná príslušný Poskytovateľ raomingových služieb.

Taktiež je to tu:
6.5. Platba za Službu nabíjania

Po spustení procesu nabíjania zablokuje Poskytovateľ služby na Platobnej karte Registrovaného používateľa čiastku 10,- EUR.

Po skončení procesu nabíjania v prípade, že suma za nabitie nepresiahla 10,- EUR Poskytovateľ služby odpočíta hradenú sumu od zablokovanej čiastky a zvyšná suma bude na karte uvoľnená. Uvoľnená suma bude pripísaná späť na bankový účet Príležitostného používateľa v súlade s postupmi finančnej inštitúcie Príležitostného používateľa.

V prípade, že suma za nabitie presiahla 10,- EUR, čiastka prevyšujúca túto sumu bude zúčtovaná z Platobnej karty Príležitostného používateľa po dokončení procesu nabíjania.

4ffe72ae-ac10-4d05-8230-44ee81d72e9c
df5404c8-a240-4820-aa36-d4ffa3da493a
e36a7528-31f5-4842-add8-2d82cfc85b94

Platba hradená Registrovaným používateľom pozostáva z nasledujúcich častí:
  • Spotrebovaný objem energie (kWh)
  • Cena za minútu

Cena za minútu bude účtovaná od 31. minúty za každú začatú minútu až do ukončenia procesu nabíjania. Ukončenie procesu nabíjania sa môže líšiť podľa konkrétneho výrobcu elektromobilu, preto za ukončenie tohto procesu v plnej miere zodpovedá Registrovaný používateľ a Poskytovateľ služby zaň nenesie žiadnu zodpovednosť.

Aktuálna účtovaná sadzba a cena za minútu sú uvedené v Prílohe 1 týchto VP.

Naposledy upravené:
Komentár
Inac ten 30 minutovy limit je dost nizky pre 50kW stanice. Suma za kwh je dost vysoka nato, aby potrcebovali este aj centiky za minuty naviac

2 Komentáre
nick81
nick81 komentoval
Mozno ani nie. Pri hodine dat +30 centov je nic.

T
tommik komentoval
nick81 Presne tak. Za hodinu nech vezmeš na 50kW DC povedzme 40 kWh * 0,45€/kWh, to máš 18 € + 30 centov :D

2kWh skúška apky.

senec.jpg

nick81
nick81 komentoval
dango SOC 41%, napísal by biedny výkon aj na plných 75kW .. No hold stará 3-4r. H/K technológia. Ale EV6 nebudem kupovať, aby som ho zas mohol ja precikávať. :-) Škoda, že ID4/EV6 sú 2T+ kravy a ten dojazd je len trochu nad Nirom. Trochu sa tými platformami mohli vyhrať. Neoplatí sa mi zatiaľ meniť.

H
hudino komentoval
nick81 presne řeším upgrade Soul 30kWh, ale nevidim dovod na 50-60 tis. auto, ked to co treba splni aj e-Niro a da sa zohnat uz aj za 35-36. Ako je na tom ta peticia ohladne predohrevu baterky? :)

nick81
nick81 komentoval
hudino Predhrev napíšem ti do Niro témy, nech tu nerobíme offtopic.

Nabijal som s SK uctom v HR, nabil som cca 8,090 kwh za 24,27 hrk, z karty mam strhnute 3,32 eur, takze sa nemusite bat nejakeho roaming poplatku.

J
jeeff komentoval
dango, ja viem, ze to mal byt vtip, ale keby to nahodou fiskera zaujimalo, tak som to spravil podrobne aj s cenami ;-)

1fisker
1fisker komentoval
ospravedlňujem sa, asi sme si nerozumeli, nič podrobné som nepotreboval, len prevádzkovateľa nabíjacej stanice a cez akú aplikáciu sa nabíjalo, ale tak si to vyhľadám sám, už to nebudem viac komentovať, ďakujem.. asi mi unikajú súvislosti, neviem o tom, že by Slovnaft mal nabíjačku v Chorvátsku, celé vlákno som neštudoval....no a nakoniec asi padne rozhodnutie, že dovolenkovať budeme na Slovensku :) HOWGH, povedal Sam Hawkins

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
Piaty prispevok pred tymto v tejto istej teme si reagoval madarskymi frazami na prispevok, kde bolo uvedenych dalsich 5 statov, ktore idu roamingovo cez Slovnaft (mol plugie) aplikaciu, medzi nimi aj Chorvatsko. 1fisker - trenuj kratkodobu pamäť.

Reklamoval som len 80 kW nabíjanie na deklarovanej 160 kW nabíjačke na diaľnici A5 v Slovinsku pri Lendave. Prišla "zaujímavá odpoveď":

Naše nabíjacie stanice, kombinovane s Audi E-tron vedia poskytúť max 80Kw keď nabíjate s CCS 161Kw.

Ďakujeme za pochopenie.

Prajeme Vám pekný deň.

S pozdravom,
Zákaznická Linka
mail

1 Komentár
EV_Future
EV_Future komentoval
nemali nahodou na mysli kombinovane nabijanie pri 2 autach sucasne? Vykon nabijacky sa vtedy deli a preto by islo len 80kW. Ale ak si na stojane bol sam tak odpoved nedava zmysel.

Samozrejme som bol sám, mimochodom ďalšie miesto bolo zablokované spalovákom a vedľajší stojan 50 kW obe miesta zablokované spalovákmi, pravdepodobne obsluhou čerpacej stanice, pretože počas 30 min. nabíjania nik neodišiel. To som im tiež napísal, odpísali že to budú riešiť. Som zvedavý na skúsenosti s inými EV na údajne 161 kW nabíjačkách Molu.

Komentár
MOL Plugee zdrazuje od 1.11.
AC len nepatrne (+2 centy), DC/UFC zo 45 -> 54 centov (+9 centov)

MOL.png

1 Komentár
T
tommik komentoval
Zo sveta ICE sme zvyknutí, že s rastúcou cenou ropy rastie aj cena PHM a naopak. Vo svete EV ale vidíme, že s (už dlhšiu dobu) klesajúcou cenou elektriny nám CPO začínajú dvíhať ceny nabíjania a niektorí hneď v desiatkach percent. Chcel by som poznať ako funguje cenotvorba našich CPO pretože pri spote pod 100€/MWh ideme nabíjať drahšie ako pri spote nad 500?
Alebo si niekto vzal 50€/MWh na spote ako baseline a čokoľvek nad túto cenu robí predpoklad na zdvihnutie cien nabíjania?

Späť