Solar Roof

JozkoPucik

Active member
Pridal sa
28 aug 2018
Správy
644
Ahojte, myslite, ze v nejakom dostupnom case bude u nas dostupna Solar Roof od Tesly??

Ked som zil v nemecku tak som chcel Tesla Powerwall a bolo mi povedane, ze je tam cakacia listina a je to beznadejne vypredane na rok dopredu. Neviem si teda predstavit ako by to mohlo byt s tou Solar Roof.

Tiež čakám na Solar Roof ale som realista, najbližších 5-8 rokov to na Slovensku nebude.

1 Komentár
Janek72
Janek72 komentoval
No ja mám od 10.10.2017 zálohu zloženú na strechu + 2 x Powerwall - teda som asi dosť trpezlivý, snáď sa mi do ďalších dvoch rokov ozvú... Medzitým som ale nainštaloval aspoň klasiku Fronius SymoHybrid 4kW zatiaľ bez batérie (spotrebovávam cez tepelné čerpadlo) a momentálne som v procese inštalácie 10kW striedač Storion (momentálne s panelmi len 5,4kWp s batériou 11,6kWh).

Tiez som nad tym rozmyslal takto rok dozadu a nakonec to dopadlo ze som dal solax menic a baterky 2x6,3kwh tiez solax a 36 panelov , nechcel som cakat asi by som sa nedockal

Komentár
Skusal tu nejaky matematicky majsterko spocitat, ci by sa to na SK, resp. v tychto koncinach EU oplatilo? Ano samzrejme, ze sa to oplati, ale hodit to proste do cisiel, pre "neveriacich." Dakujem pekne. :)

Komentár
Späť