neverim tymto statistikam, verim len, ze sa daju kupit..
spolahlivost u mna znamena HLAVNE to, ze auto nastartuje kedy ja chcem a vypne sa motor kedy ja chcem, medzitym ide tak, ako ja chcem...
a to kedykolvek medzi 0 az 500 000km a dalej... az po milion km...
to, ze medzitym musim servisovat auto, alebo sa o neho starat, to beriem ako normalnu vec...
zatekajuce okno zamrzi, ale... zivot je len uhoba fyzika.. presne akoICE666 napisal, je to len tesnenie, len kusok gumy v hodnote 1-2eur a prace s tym navyse...
ludia kupuju novostavby tak zfusovane, az by neverili, lebo nevedia nic, nevidia do veci nic, len vidia pozlatko a bulvar...
svet sa zklada z atomov... blabla.. aj kov je z atomov, molekul atd.. ak vystavim kov, ci cokolvek inym atomom, opotrebuje sa.. koroduje, cokolvek.. kamienky poskodia lak na akomkolvek aute... a pride hrdza.. je to psia povinnost majitela vozidla sa o to starat, POKIAL chce spolahlivost..
horsie je, ked firma ako samsung pokazi bateriu natolko, ze sa nafukuje az exploduje.. TO je PRUSER... a nie kozmeticka vada... ono... zvuky z klimy, to moze sposobit aj listie... a to je jedno, ci je to MB120 alebo ferrari... konieckoncov.. aj tesla, aj ferrari, maju len isty tupen kvality vyroby.. nemozno vyrobit tak komplikovane vozidlo bez rizika ze sa nieco pokazi... to je dan za moderny produkt..
"Inoperable wipers" - nedefinuju blizsie, elektronika? guma co sa dotyka skla?
"Leaking battery cooling pumps" dufam ze tam nedavaju SAMSUNG baterie.. ale toto je problem, vnimal by som ho tak..
"Out-of-alignment trunk and hatchback latches" - trpia nim akekolvek znacky, zvacsa je to vdaka servisom ako napriklad AutoPalace Panonska, Bratislava (tuknute vozidlo pri prevoze, nasledna fuserska robota pri oprave, stalo sa mi to u nich tiez)
"Persistent wheel-alignment issues" - nic nehovori.. preco odkedy ako kto zaco.. vidim expertov co beru svoje drahe auta do lacneho "geometria za 9,99, zlava.." je tam vela faktorov, co to mozu zapricinit...
kto chce chybu, ten si ju vzdy najde.. mne napr vydrzali vsetky mechanicke casti v motore (turbo benzin) viac, ako mali, az sa servisak (oficialny) cudoval, ze ako je to mozne.. je to len subjektivne, no snazim sa k autu chovat slusne.. a ono mi to vracia spolahlivostou... aspon zatial, no uvidime

bud mam stastie na dobry kus, alebo neviem, a to ked ho uz pripravim (zahrejem), tak nie vzdy som ho setril.. to teda fakt nie... ale vzdy som ho nechal zaroven aj vychladnut
hold, ale aj profi sportovec moze dostat infarkt...