Spoločná fotka elektromobilov pre môj YouTube kanál

Tak zmena. Môžeme podľa fotografa v stredu, piatok, sobota, nedeľa. Čas fotenia môže začať od 14.00 do 18.00, je na vás aký čas zvolíte. Chápem že môže byť niekto v práci a tak.
Prosím napíšte či môžete v stredu a v akom čase s akým autom.

3 Komentáre
M
mozeg komentoval
Streda, 16:00, KIA eNIRO

Roman-ba
Roman-ba komentoval
Streda e-Kona a Leaf 2 môžeme.

Catchcash
Catchcash komentoval
v stredu mozem aj ja 16:00 - Citigo

Sme dohodnutý na 16.00 no ráta sa s tým že kým sa všetky autá dajú do ideálnej pozície bude aj 16.15 možno 16.20 alebo viac. Stihnete to s Ioniq? Ostatný sú s tým v pohode? Veľmi by som tam chcel všetky autá aby bola fotka čo najunikátnejšia.

Roman-ba
Roman-ba komentoval
milan84 aj ja často čakám, ale moje povolanie ma naučilo trpezlivosti..Ale minulý týždeň streda v Komárne tri prepisy za 13 minút. To už aj ten policajt nechápal..:-)

milan84
milan84 komentoval
U mna dnes zmena. Nepridem. Potom zaveste niekde fotky, nech vidime ako to dopadlo a co z toho vzniklo.

Peterka
Peterka komentoval
Zial aj u mna zmena, ani ja nepridem :-(

Každý kto sa nebude ponáhľať určite ostane aj po 16.30 aby nás bolo čo najviac. Verím že sa to podarí a bude nás nad 15 ks rôznych modelov. Teším sa na zajtra rád vás všetkých uvidím.

Komentár
Áno môžem poskytnúť foto ale o tom poviem viac osobne.

Catchcash
Catchcash komentoval
mozeg dobra otazka a este mi napadlo ci treba auto nejako umyt lebo ja asi nemam cas ist do umyvarky a uplne najcistejsie asi nebude :D

milan84
milan84 komentoval
predpokladam, ze Lubos z toho nejde robit katalog :) a myslim si ze pojde o nejaku hromadnu foto ci uz z drona alebo zo zeme. Cistota asi nebude problem. Mozno v zime by to bolo ine.

Catchcash
Catchcash komentoval
By si sa divil ako to biele auto dokaze vyzerat ked stojis pod lampou/stromom :D

U koho budem môcť odfotiť interiér tak to pomôže lebo to neskôr použijem v niečom inom ale s tým si hlavu nerobte to zvládneme koberčeky fotiť nebudem 😁. Úplne naleštene auto byť nemusí ale vyslovene od blata by byť nemalo. Áno bude sa robiť fotka kde budeme všetci spolu ale ak sa to zvládne pomôže mi aj samostatná fotka do budúcna každé auto jednotlivo. A áno fotograf by mal mať aj dron.

1 Komentár
Ignor-ba
Ignor-ba komentoval
Ahojte, potrebujete aj BMW i3?

Tak 2 autá ste práve zrušili. Aj pán na EQC mi žiaľ nepríde preto pôjdem skúsiť priamo do Mercedesu. Až do samotného fotenia sa budem snažiť vybaviť auta ktoré chýbajú. Pôjdem aj do Jaguáru lebo som si uvedomil že nám chýba I-Pace.

1 Komentár
Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
ja prídem s Konou, akurát sme sa na Vajnorskej stretali, Ľuboš

Ahojte ak to teda nie je súkromná skupina zameraná na jeden YouTube kanál tak ja sa snažím od roku 2015 a prdla mňa produkujem kvalitné videá od kedy som sa rozhodol ísť do toho naplno. Súrne sa potrebujem dostať nad 1000 odberateľov aby ma mohol aspoň v malom YouTube podporiť a mohol som niečo zarobiť. Investoval som nemalé peniaze do techniky čo by malo byť vidieť a nesmierne moc môjho času. Robím to pre všetkých ľudí ktorý majú záujem o elektromobil. Kto ma môže podporiť potvrdením odberu na môj YouTube kanál Electric Cars ktorý žiaľ do dnes indfexuje pod starým názvom Elektrickyautomobil. Veľmi mi pomôže potvrdiť odber a keď bude čas pozrieť nové video ktoré pridám raz až 2 x do tíždňa. Snažím sa informovať ľudí a ulahčiť im rozhodnutie čo kúpiť. No nejde to do nekonečna robiť zdarma aj keď ma to veľmi baví z niečoho to platiť musím. Prosím vás o podporu.
Renaul ZOE 52kWh - https://www.youtube.com/watch?v=YtkGcDj60_o&t=67s&ab_channel=ElectricCars
Honda E - https://www.youtube.com/watch?v=O9C45YKPiXo&t=459s&ab_channel=ElectricCars
Honda E boj s Teslou - https://www.youtube.com/watch?v=p51ZFk0AOTg&t=169s&ab_channel=ElectricCars

Komentár
Ahojte páni. Nabíjanie zdarma.
Pán Vašek s Ejoin ma požiadal aby som kontaktoval elektromobilistov ktorí si radi nabijú zdarma aby pomohli svojou účasťou a prišli na svojom elektrickou aute otestovať rýchlonabíjačka od Ejoin na Galvaniho. Ide hlavne o to aby to fungovalo správne všetkým. Ide hlavne o jednotlivé modeli rôznych značiek tak ako som to potreboval pre unikátnu fotku. Prídete ? v utorok 12.01.2021. Ja prídem a pravdepodobne odštartujem jazdu z Ba do Košíc bez nabíjania po ceste a spravím k tomu video recenziu. Pokiaľ má niekto chuť a čas môže sa pridať z vlastným autom ktoré by to tiež malo zvládnuť.

1 Komentár
nick81
nick81 komentoval
BA-KE bez nabíjania po R1, či spodom cez Krtíš?

Späť