Štós – kúpele

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Štós 245
Popis:
AC: 2xTyp-2 22 kW
GPS: 48.71825, 20.793313
Platba: Táto stanica je v súčasnosti len pre klientov kúpeľov po dohode s vedením. Údržbár ju príde zapnúť. Uvažuje sa o spoplatnení.
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: VSE
Email: e-mobility@vse.sk
Tel: 0915 913 616
Webstranka: www.zelenabuducnost.sk
Na mape:

Foto:
Click image for larger version  Name:	vsestos.jpg Views:	78 Size:	184.7 KB ID:	1860

Toto je nabíjacia stanica Štós – kúpele. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Odkaz na fórum". Viac info tu.

Článok z otvorenia stanice: Kúpele Štós otvorili sezónu aj s nabíjacou stanicou pre elektromobily

Na základe telefonického overenia je stanica zapnutá a funkčná

Komentár
Na zaklade praktickeho overenia je funkcna. Oba porty. Akurat odhadom podla nabitych 10%z52kwhbat za testovaciu polhodku (20min 1 port 10min 2.) ma vykon 10-11kw nie 22kw. A nabijalo s obcasnym kratkym prerusenim. Dufam ze im tam nevyhadzovalo istice niekde v budove a cudovali sa preco ich musia nahadzovat. :p

Komentár
Prave som sa odtial vratil nabijacka fungovala bez problemov. Najvyssi nabijaci prud je ale 15A ja som si ho este znicil na 12A, tym ze som mal dost nabite. Inac vsetko bez problemov netrebalo nikam volat, nabijacka sla hned po zapojeni kabla.

20211009_144659.jpg

20211009_144646.jpg

Naposledy upravené:
Komentár
Táto stanica je v súčasnosti len pre klientov kúpeľov po dohode s vedením. Údržbár ju príde zapnúť. Uvažuje sa o spoplatnení.

Komentár
Späť