Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Nie tie, 3 kable vedla troch skrin SC su zrejme AC privody z trafostanice z budovy Auparku, asi tam daju este AC rozvadzac.
ozana, na obrazku ku prispevku http://teslaclub.sk/forum/všeobecné...ý-supercharger-v-bratislave?p=14636#post14636
vidno, ze chranicky pre tri stojany elektroniky SC su inak usporiadane ako chranicky pre rozvadzac AC napravo
Keby niekoho zaujimalo ake silove vodice su pouzite na prepojenie elektroniky SC so stojanom SC:
Pre plus pol aj pre minus pol su pouzite vzdy dva jednozilove vodice 95mm2 zapojene paralelne ( t.j. spolu 4 pre jeden stojan).
Cize pre maximalny nabijaci prud SC okolo 300A je k dispozicii plocha 190mm2.
Vodice su tuhe, hlinikove vyrobca Waskonig + Walter typ: (N)A2X2Y-0 1x95 1kV.
Ked ma niekto znacky na haku, tak tam moze byt aj bilbord a nepomoze to. A u nas len referencne miesta pred bytovkou alebo na parkoviskach miesta pre invalidov kontroluje policia. Inac rezrevacne miesta pre Eauto neriesia. Aspon som o tom nepocul, zeby niekto dostal uz zato pokutu.
foto z 12.5.2017 o 10:30 hod.
Dlazdic dokoncuje dlazbu, elektrikar napaja kable.
Skrine SC nebudu len prekryte pristreskom, ale vyzera to tak, ze budu v murovanom objekte.
Preboha to kto vymyslel. Sak sa to bude prehrievat. Hlavne v lete ked tam na to bude svietit slnko. Staci ked nabija jedno auto plnym vykonom a ventilator fuka slusne teply vzduch. To som zvedavy ako vyriesia prudenie vzduchu.
Tiez sa tomu cudujem. V nemecku to byva zvycajne len olatkovane s medzerami medzi latami aby tam prudil vzduch, som cakal podla toho cierneho ramu ze aj tu to tak bude.
Da sa to este urobit dobre aj takto, dostatocne velka mreza na nasavanie dole a dostatocne velka mreza pre vyfuk hore pri vyfuku zo stojanov SC.
Strecha pomoze - nebude prazit slnko na skrine s elektronikou.
Vyzera to, ze ta predna stena bude otvorena. Ta zadna stena je plna alebo len do polovice? Lebo ak je plna tak sa bude nabijat tak 40 kW lebo to bude furt obmedzovat tepelna ochrana. Hlavne ze su tam jasne viditelne vyfuky ako u mega kadernika. OMG.
Tak tam bude dobry hic. Samotna budova + dlazba a juzna strana v lete spravia svoje. A SC plus rozvodna skrina maju plaechovu skrinu a dookola je to murovane. Hmm ak predok nezakryju, tak tam si ustelie daky bezdomovec ci ludia nahadzu bordel.
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.