Supercharger Humpolec

• Autor témy Autor témy ozana
  • Dátum začiatku Dátum začiatku
Bordel

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Totalny bordel. Tak uz tomu nerozumiem vobec. EON ma licnenciu ale na toto nema licenciu. A preto su to minuty a nie kWh. A Tesla ma pri spoplatneni problem len v Nemecku a Polsku z doteraz otvorenych SC. V CR aj SR to bude platba za kWh. Tak v com je prbolem, alebo v com je hacik? Ma snad Tesla licenciu na predaj elektriny? Co mi unika? No nerozumiem. Mam pocit ze tento stav niekomu vyhovuje.

jux
jux komentoval
Refakturacia elektriny v kWh za cenu, za ktoru bola nakupena je na SK bezna, napr. pri prenajme priestorov.
Take refakturacne faktury robime aj my, kazdy mesiac sa cena vypocita. Neviem preco by sa cena za nabijanie nemohla skladat hlavne z ceny za refakturovanu energiu + z ceny za pouzitie nabijacky tiez vypocitanej zo spotrebovanej energie a mozu pridat aj nejaku casovu zlozku za obsadenie nabijacky - podobne ako za parkovanie. Bolo by to jasne, priehladne a kazdy by dopredu vedel co za svoje poniaze dostane. No zakaznik by vedel napr. za aku cenu bola elektrina nakupena - no to sa dnes nenosi, vsetko musi byt nepriehladne, komplikovane az clovek rezignuje.
Napr. nmozstvo programov mobilov - zakaznik, co sa s tym nezaobera, plati najviac, pritom ten, co meni programy, zjednava a tak zatazuje operatora viac, ten plati najmenej.

Je to tak, že z nás robia blbcov. Myslia si, že nemáme mozog. Robí to s nami aj vláda, aj všetci úradníci, aj súkromné firmy, všetci nás oblbujú !!!!!!!!
Netreba sa nechať, povedať im to otvorene do očí, aj keď je to nepopulárne.

Komentár
No Title

Ja len dodám že nič sa nezmenilo. Označenie naďalej žiadne, cudzie vozidlá si tam naďalej veselo parkujú a blokujú miesta.

Prílohy

• photo2411.jpg
    photo2411.jpg
    533,3 KB · Zobrazení: 8
Komentár
Ano, pozeram, ze sme sa stretli dvaja bieli v nedelu :)
Ja sa nad tym nijak nevzrusujem, ze ludia su zadubenci. Nedeje sa to len v CZ. Niekde je to viac, niekde menej. Jednoho odtial vypoklonkujes a dojdu dalsi traja. Najlepsie je, dat tam kuzele a pasku ako v NC Mirage.

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Je tam napis len pre Tesla vozidla rezervovane? A je to podchytene zakonom? Ak ano, tak staci tam naucit chodit policajtov z otahovku a oni budu radi vyberat pokuty a otahovat. A potom sa aj zadubenci naucia parkovat inde.

g211
g211 komentoval
V tom je podľa mňa ten problém že nie je to označené tak ako by malo byť. Nie je tam ani značka vyhradeného parkovania, ani VDZ (prečiarknuté parkovacie miesta). Na iných SC je aspoň spomínaná tabuľa Tesla parking only, ale tu ani tá nie je.

Späť