Taxi TESLA model S

Karol

Member
Pridal sa
24 máj 2015
Správy
154
V Amsterdame jazdí veľké množstvo taxíkov Tesla S. Väčšina je model S 85. V prílohe foto zo stanoviska taxi - odhadom cca polovica áut je Tesla, druhá polovica autá so spaľovacími motormi. Nie je problém vidieť aj 4 Tesly v rade za sebou čakajúce na zákazníkov. Veľké prekvapenie pre mňa!

Prílohy

• photo2535.jpg
    photo2535.jpg
    551,3 KB · Zobrazení: 10
  • photo2536.jpg
    photo2536.jpg
    533,4 KB · Zobrazení: 11
V našom meste máme tiež kopec taxíkov, 99% dieslové. A ešte k tomu, keď stoja v chladnejšom období, zapnutý motor, lebo páni taxikári sa potrebujú zohriať a my všetko toto svinstvo dýchame. Počas zimy 2016/2017 bola v Žiline viackrát nameraná nadnormálna hodnota smogu, najvyššia z celého Slovenska. Ale to už by bolo do inej témy...

1 Komentár
L
leo komentoval
Za smog v zime v značnej miere môže kúrenie tuhým palivom.. Ale naftové motory určite tiež dosť prispievajú.

Áno, na dedinách po zdražení plynu pred 10 rokmi začali vo väčšej miere znova používať drevo a pod., bohužiaľ.

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
No, ale ja registrujem v mojom okoli aj dost solarnych panelov na ohrev vody a aj nejake fotovoltiky. Nieje to ziaden booom, ale lepsie ako nic.

D
dango komentoval
keby drevo este by to bolo ok, ale parkrat vidim uholny dym aj z novostavieb a to uz len rozum stoji

Späť