Te Sla na Youtube videa.

https://www.youtube.com/watch?v=LHz9sgZYkoA

Tesla Model S fastest P85 Nürburgring Nordschleife BTG 9:08

Lapping the legendary Nordschleife on a Toruistfahrt. Did this attempt on a fast lap, after driving electric "taxi" two laps. The Tesla was almost fully charged, regen put in low, suspension put in low, and A/C off. 2,5 bar of tire pressure in the tires, leading to a "Warnning high tire pressure" after about 1/3 of the lap. Potential of sub-9 minute lap.

video je bez zvuku ...

Komentár
Video merania teploty kabla pri nabijani Tesly termokamerou. Nameral aj 180F co je asi 83C a to bolo pri spoji kabla a zasuvky. Tam kde chytate kabel pri zapajani a odpajani od zasukvy to malo 120F co je asi 48C.

Komentár
Video ma 17:26 minut a je tam predstavovana Tesla model S P85D v Kanade. Je 4 miestna, lebo vzadu ma stredovu konzolu. Nevedel som, ze display pred soferom sa da nastavit, aby tam bol len rychlomer a nic ine pokial neracem udaje na spodnej liste. V dizajnovom studiu sice stredova konzola nieje ponukana, ale to nieje ani dual charger no v shope sa daju objednat. A podla obrazku, stredova konzola na zadnych sedadlach sa da pripevnit o stredne sedadlo, takze sa da namontovat aj odmontovat a Tesla moze byt 5 alebo 4 miestna. Dalsia vec co som na obrazku v dizajnovom studiu nenasiel, ale vo videu je, je zimna vybava. Kim na obrazku v dizajnovom studiu nieje vyobrazenie vo videu je vyhrievany volant. Vo videu ukazka 3:29 min.
Bez názvu.jpg

1 Komentár
D
denial komentoval
Subzero Weather Package
Improve cold-weather comfort and convenience by adding:

Heated steering wheel
3 zone rear seat heaters
Wiper blade defrosters
Washer nozzle heaters

€ 900 +dan

zimna vybava tam je (priamo v konfiguratore) ako volitelna vybava
bjorn sa k nej vyjadril, ze ju moc nedoporucuje ... a pritom zije v zimnej krajine

zadne iba dve sedadla tam boli, ale ako vidim, uz nie su, volalo sa to nejako executive rear seats

Aj v Cechach jazdia Tesly

Naposledy upravené:
Komentár
https://www.youtube.com/watch?v=iDHnQrBCRUo

tak tento clovek nerobi najlepsiu reklamu ...

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Je to podobne ako u BMW, Mercedes, Audi, Porche atd. A nevyhne sa tomu ani Tesla, ze niekto na nej bude takto jazdit.

1 Komentár
D
denial komentoval
chlapik tam kritizuje len dve veci - prilis velky volant a malo miesta vzadu. to druhe je podozrive, kedze je to skoro 5 metrova limuzina, ale je to tam na tom videu vidiet, ze sa tam ledva ledva zmesti.

2 Tesly (Tesla Model S a Tesla Roadster) jedneho majitela z Brna. Ten majitel bol na 1. eZraze vo Vysokych Tatrach 2014 na tom Roadstri este malo cervenu farbu teraz tam je folia z reklamou.

Komentár
Späť