Neviem dat foto do komentara, pisem teda novy. V piatok som bol v HR (Sibenik), nabijal som na SC Sormas, kde som prisiel s 30% baterie (vyrazal som zo SC s 99%), zacalo ihned nabijat 116 kW. Je tam super restauracia, takze kym sme sa najedli, nabilo sa na 97% (trvalo to 66 minut, Otocac ukazovalo s dojazdom okolo 20%, presne si nepamatam), mohli sme tym padom preskocit SC Zagreb. Na SC Otocac sme dorazili s 13% a tam uz sa to vysplhalo na max 115kW, viac to nerastlo.
Od Sormas po Zagreb som isiela slusne (125-130), snazil som sa drzat stav % pre Otocac okolo 15%, po aktualizacii map ale uz aj auto rata dojazd velmi presne, takze netreba drzat aspon o 10% viac rezervu ako volakedy. Od Zagrebu som uz isiel 130, nasledne od Karlovac kde sa uvolnila cesta 140, kedze som videl, ze dojazd do Otocac je v pohode.
Kazdopadne, v Otocac som s 13% cakal vacsi nabijaci vykon ako 115kW (cakal som, ze sa vysplha aspon na tych 117-118), co sa nestalo, moz byt, ze uz bateria bola prilis tepla. Otocac som opustal so 70% a do Sibeniku dorazil so 16% (isiel som po dialnici 140).
Cela cesta Senec-Sibenik trvala 10 hodin (okrem zastavok na SC sme mali cik pauzu v madarsku na OMV pred odbockou na Sarvar), zial prvu hodinu nam trval prejazd cez Bratislavu (buracka na konci obchvatu na pristavnom moste). Kazdopadne vdaka prijemnemu obedu v Sormas bola cesta velmi prijemna, prakticky bez zapch a zdrzani na hraniciach. Cez
https://abetterrouteplanner.com vychadza tato varianta s dlhym obedom v Sormas na 8:48, co zodpoveda mojmu casu s jednou dalsou cik pauzou a zdrzanim v BA.