Používate zastaraný prehliadač. Táto stránka ani iné webové stránky sa v ňom nemusia zobrazovať správne. Odporúčame vám aktualizovať prehliadač alebo použiť alternatívny prehliadač .
Pri sedane si myslim, ze dva kufre su dost velke a dostatocne aj na odvoz na dovolenku. Ale kedze sedan nemoze mat tazne zariadenie a taku ladnicku ci velku skrinu by bolo problem dat do sedanu, asi by pri zareti kufra sa rozbilo zadne okno, tak to beriem ako dobry napad.
No, neviem, neviem. Naco? Sak ten kufor Ska je taky obrovsky, ze v nom vozim bernskeho salasnika a este aj jeden kufor. Aerodynamika musi byt uplne v keli... A este mas aj kufor (aj ked maly) vpredu.
Podla mna to je krasne, ja sam som kombi uchyl a keby kupujem rodinne auto tak dam tomuto prednost pred Modelom X (ak by som nepotreboval 7 miest). Nizsia hmotnost, lepsia aerodynamika, krajsie a elegantnejsie proporcie a dizajn (subjektivne), a nepochybne by to malo aj nizsiu cenu. Sa cudujem, ze s kombikom nepocitali v Tesle od zaciatku, vidno, ze je to americka firma
Táto stránka používa súbory cookie na personalizáciu obsahu, prispôsobenie vášho zážitku z používania a na udržanie vášho prihlásenia v prípade, že sa zaregistrujete.
Pokračovaním v používaní tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
https://www.facebook.com/photo.php?...98080447800.166146.18790602800&type=1&theater