Tesla oznámi nový produkt! Je to Powerwall a PowerPack.

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Elon Musk sa nechal počuť, že dňa 30 apríla o ôsmej večer oznámi novú produktovú radu. Nebude to však auto. Tu je citát z jeho twitter účtu:

Major new Tesla product line -- not a car -- will be unveiled at our Hawthorne Design Studio on Thurs 8pm, April 30

Podľa väčšiny ľudí sa jedná o záložný systém pre domy na ukladanie elektrickej energie. Ale to už ponúka SolarCity, tak uvidíme ako to presne bude. SolarCity-Tesla-energy-storage-ukladani-energie-domaci-baterie-akumulatory.jpg

Tesla home battery

http://money.cnn.com/2015/04/22/tec...ery/index.html?sr=fbmoney042215tesla0230story

Tesla will introduce a battery for your home during its highly anticipated April 30 event.​

Musk announced the event late last month on Twitter, only hinting then that the new product is not a new electric car. The event will be held at Tesla's Hawthorne, California, Design Studio on April 30 at 8 p.m. PT.
At a battery conference last year, Tesla's Stationary Energy Storage Director Arch Padmanabhan showed off some of the company's early plans, including a 10 kilo-Watt hour residential battery and a 400 kWh commercial/utility battery for large buildings. In a pilot project, Tesla has already begun offering home batteries to SolarCity (SCTY) customers, a solar power company for which Musk serves as chairman.

Prílohy

• photo710.png
    photo710.png
    136,6 KB · Zobrazení: 20
Komentár
Toto má Elon Musk na svojom twiteri.: "chýbajúci článok do skladačky"

future.JPG
Píše, že pre dobrú budúcnosť potrebujeme elektrickú dopravu, solárnu elektrinu a (samozrejme)..."chýbajúci článok do skladačky".

Komentár
No Title

Prílohy

• photo745.jpg
    photo745.jpg
    44,5 KB · Zobrazení: 16
  • photo747.jpg
    photo747.jpg
    23,6 KB · Zobrazení: 13
Naposledy upravené:
Komentár
1 Komentár
Stano Kurek
Stano Kurek komentoval
Presne tak pracujem na rieseni pre V4 podobne ako SolarCity plus tento super produkt pre eHouse, skoda ze legislativa v EU je pozadu oproti tej v USA!

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Tak ja by som si osobne nehal cas, nak vidim ako to funguje a ist si to realne niekde pozriet a pripadne dat vysvetlit a na zaklade toho by som sa rozhodoval. Napriklad Teslu model S som uz videl aj vnej sedel, takze tu uz mam aku taku skusenost. Model X tak to by som si pockal aj na model III, ked sa bude realne vyrabat aj predavat. A takto to vidim aj z PowerWall. Som fanusik, fandim, ale ked mam dat dade peniaze, tak to najsrok chcem realne vidiet a vyskusat si. No beriem vtomto pripade do uvahy aj to, ze su to prevazne majitelia Tesly Model S a maju mozno viac informacii ako ja a rozhoduju sa na zaklade ich kriterii.

Súhlas, také veci robia viaceré firmy, akurát Elon spravil okolo toho bombastickú reklamu. Ale to je v poriadku. Nech sa to rozšíri. Skôr mi vadí, že strata Tesly sa prehlbuje. Že investujú je dobre, len aby to smerovalo po čase k zisku. Fakticky neviem kto tú stratu zaplatí. Banky? Zákazníci Tesly? Môže firma dlhodobo pracovať v strate?

1 Komentár
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Tesla si to cvakne sama. A preco funguje aj napriek dlhodobej strate? Vyvija vela veci.
Po modeli S prisiel model D. Finalizuju model X a uz sa pripravuje aj model III.
Stavaju Gigafaktory zavod na vyrobu bateriek a teraz predstavili Powerwall. To su obrovske investicie a
tie sa casom vratia. Tesla rozmysla podnikatelsky, teda pocita z dlhodobym ziskom. Oni sa na nic nehraju.
Svoj produkt predsavia a daju do vyroby az po tom co su si isty, ze je vsetko tak ako si predstavovali.
Kazde zlyhanie by bola len voda na mlyn neprajnikom, ci konkurencii. Podla mna model S presvedcil vela ludi,
ze to ide. Najdolezitejsi respektive klucovy bude model III, tam budu musiet aj take automobilky ako VW,
ci Nissan a ine, spravit nieco prevratnejsie, aby sa udrzali na trhu v ramci ekeltromobilov.

POWERWALL okrem USA a Kanady (Severna Amerika) je aj v Australii (Azia/Pacifik) a co sa tika v Europy, tak tieto krajiny: Nemecko, Anglicko, Svajciarsko a Rakusko.

Komentár
Späť