V momente ked sa zapoji zasuvka na svetla nosica, tesla prepne do modu tahania privesu, no tento mod sa da rucne zrusit, potom "autopilot" (ktory sa u tesly spravne nazyva zatial autosteer) funguje standardne. Pre jazdu s lahkym (prazdnym) privesom ak sa jazdi po rovine a od auta sa nevyzaduju velke zrychlenia, potom sa da auto takto oklamat na autopilot funguje aj s lahkym privesom.
No pri tazsom privese auto velmi rychlo podla zatazenia motorov odhali, ze je pripojeny prives. Auto to odhali aj pri jazde bez "autopilota", takze sa neda oklamat tak, ze sa "autopilot" aktivuje az pri ustalenej rychlosti na dialnici. Staci rozbeh s tazkym privesom alebo len mierny najazd na dialnicu a auto odhali tazky prives, prepne sa do trailer mode a "autopilot" sa potom uz neda zapnut. Adaptivny tempomat funguje vzdy.
Vtedy sa ten kablik pouzije na pripojenie elektroniky ovladania brzd privesu... detaily som zatial nestudoval, pretoze prives s elektrickymi brzdami som este nazivo ani nevidel.
TeslaX ma tu novu 13 pinovu zasuvku, takze ked si budes kupovat nosic, tak si kup nosic s 13 pinovou zasuvkou.
Samozrejme existuju redukcie, takze bude moct ten nosic s 13 pinovou zasuvkou pouzivat aj na vozidle s 7 pinovou zasuvkou.
https://www.alza.sk/auto/redukcie-zasuvky-tazneho-zariadenia/18867795.htm
Nove privesy a nove nosice maju standardne uz len 13 pinovu zasuvku (ale na poziadanie zrejme vedia dodat aj verziu s 7 pinovou)
Doporucujem kupovat uz vsetko s 13 pinovu - zahrna vsetko co vie 7 pinova a ma funkcionality navyse. Podla mna je 13 pinova aj mechanicky lepsia - zasuva sa pootocenim a zablokovanim, pricom 7 pinova sa len zasuva a jej zablokovanie proti vytiahnutiu je horsie ako u 13-pinovej.