Upgrade baterky v P85D na 90kWh

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Som sa dnes dozvedel priamo od Tesly, že aktualizácia baterky v P85D na 90 kWh stojí cez 27000,- eur. Že vlastne vymenia baterku za úplne novú 90 kWh a tú starú si nechajú.

To je divne. Podla povodnych informacii, ktore odzneli pri uvedeni 90kWh battery packu a ludicrous mode mali mat P85D majitelia moznost tohto upgradu za 5000$ + praca.

Komentár
Nie je nahodou cena 90kWh baterky 27 000€? Potom im akoze majitel da 85kWh baterku zadara? To je divne. Nak daju 85kWh baterku von a zistia v akom je stave odracu amortizaciu a majitel, ktory vymeni bateriu za 90kWh zaplati rozdiel. Ale 27 litrov je vela penazi za 6% narastu dojazdu.

1 Komentár
M
Marcel Pavlík komentoval
možno mimo misu, ale dnes mi predajca ZD1.2 potvrdil, že čínske (life?) batérie servisujú, tak, ako autíčko.

Informácie mám priamo od zamestnankyne Tesly, čo to má na starosti. Volala mi. Je to v podstate tak, za 6% si treba zaplatiť 27 000,-€. Starú baterku si nemôžem nechať a ani neodrátajú z ceny novej.

3 Komentáre
B
Bejo komentoval
A neviete, ci je možný upgrade z 60kwh na napr. tu 90kwh? Teda technicky to ide, ale ci to Tesla realizuje. Išlo by o model S z roku 2014.

ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Pri tej cene by som si maximalne dal odblokovat tu 60ku na 75ku, ak sa to este da. Ale ci to ide pri modely z roku 2014 to netusim. Spytaj sa priamo v Tesle.

B
Bejo komentoval
to skusim zistiť... ten upgrade by bol fajn, 90kwh do auta a 60kwh do domu... to by bola parada... a to by uz za tu cenu bolo ok... snad aj to umoznia... :)

To teda neviem, ktorý blbec s tým bude súhlasiť, asi len ten, kto nevie čo s peniazmi. Nezmysel

Komentár
Späť