- Pridal sa
- 3 apr 2015
- Správy
- 4.156
Vcera som menil kolesa na mojej TMX. V ziadnom oficialnom dokumente Tesly X som nenasiel predpisany utahovaci moment kolesovych skrutiek. Na internete sa o tom vela diskutovalo a zaujimave je, ze povodne bol doporuceny moment 140Nm no neskor bol zvyseny na 175Nm. Nazor, ze je to 175Nm je popisany okrem for aj na solidnych strankach (napr. Teslarati) a tiez na strankach dodavatelov alternativnych diskov pre Tesly. Takze 175Nm je zrejme spravna hodnota. No uz 140Nm je dost velky moment na kolesove skrutky, ale chapem, ze Tesly su tazke a velmi vykonne auta, no 175Nm sa mi aj tak zda dost vela. Tesla ma kolesove skrutky M14x1,5 a teda skrutky/matice nemozu byt z ocele triedy 8.8 (8G), ktora zvladne 150Nm, ale zrejme su az z ocele triedy 10.9 (10K) ktora zvladne 250Nm. Aj ked Tesla je americke auto, vsetky skrutky na Teslach su metricke. Dovodom je, ze cast mechanickych dielov povodne pochadzala od Mercedesa a vyzera to tak, ze Elon preferuje metricke jednotky vseobecne, pretoze na internete je viacero informacii o tom, ze aj pocitace v teslach vnutorne pracuju s metrickymi jednotkami.
Naposledy upravené: