U me se dojezdove km snizily, nabijel jsem cca 358-363 jak kdy (na 90%) , ted se mi zobrazuje 347, asi nejake nove alegoritmy, stejne to lze, pri normalni rozumne jizde chybi cca jeste -30% dojezdu. Pokud jedu 50-kou tak to nekdy plati spis jeste -10% kdybych ale zvolil ten vyssi zobrazovany rozsah tak je to uplny blabol. Mohli by byt v tech odhadovanych cislech trochu skromnejsi, myslim ze by jim pravda moc neublizila i tak budou jeste dlouho nejlepsi. Lhat se nema

Spotify super, hlavne jde listovat v elpickach nahoru i dolu a zvolena muzika drzi tema, nesrovnatelne lepsi nez RDIO, myslim, ze by si ho zaslouzili i v USA
To tlacitko Save ze by ukladalo elpo staticky pro pripad nouze signalu? Jestli ano tak super, premiove ucty na Spotify to umi...
Nabijecka se nevypina pri odemykani pres key, hura
Driver mod - uvidime, doufam, ze nebudou tuhnout ostatni kliky az je budu potrebovat taky vytahnou jednou za cas

Zrcadka to delaji, je lepsi je nechat at se porad sklapeji...
Ted nejake negativa

- chybi tlacitko volby zvukoveho zdroje (bylo vedle equalizeru), tak jsem ho zvolil na volant, ale spotify stejne z FM nebo USB neprepnes (hruba chybka ovladani? fuj )
- v helpu nefungujou modre odkazy, jediny text je uvodni obrazovka (restart obou obrazovek nepomohl)
- stale flat design (microsoft hnus, stale chci zpatky puvodni ikony se stiny

)
- a Elonovy sliby o novem UI v 7.1? ze by kecy

asi nestihaji, i tak 7.1 vydali dost brzy
Jeste jsem s autem po upgradu nejel, tak doufam, ze diskutovana omezeni v AP me nebudou zlobit.
Nejdriv jsem uvazoval jestli vubec menit soft 7.1 nebo ne a konecne rozhodnuti - ano
Vlastne je to zabava pozorovat co se zlepsilo a co zhorsilo a kam jde vyvoj v Tesle, co vse noveho vymysleli.
Ty hrube chybky by tam ale byt nemusely, mohli by si to systemaci po sobe vyzkouset, dlouho nam to netrva, nez neco najdeme. Co delaji ti testeri o kterych se pokazde mluvi v Beta verzich?
Ale celkove - Diky za Teslu miluju to auto a pryc se smradochy