Miroslav... ja netocim..ja neviem kolko x sa to tu preberalo... ja som sa sem prihlasila s tym, ze budem rada za akukolvek radu do buducnosti ohladom auta, jazdenia , podelit sa o skusenosti s tymi, ktorí tento model uz maju ..takze este raz... Nikto z Tesly ma neupozornil ani pri opakovanych otazkach , ako to
je s vratenim dane ak nakupujem na firmu...Kym som auto kupila ..komunikoval Hasala a slecna z Holandska...dva tyzdne dozadu mi managerka z Viedne a manazer z Holandska Povedali , ze uz ani v Tilburgu sa nakupit bez DPH neda... ano pred par mesiavmi sa dalo.... pisete, ze nieje potrebne nadavat...

ja nadavam nakolko som 2 tyzdne auto nevedela vdaka chybe v Tesle , prihlasit na Slovensku..stalo ma to kopec penazi , nervov a nikto nedviha, nepise , nereaguje ..za auto som zaplatila nenormalne peniaze ci uz s alebo bez dph .....auto nebolo dodane tak ako malo byt a zial detaily som si naozaj nevsilmla hned pri preberani.. ale nasledujuci den a aj po tyzdni jazdenia... Priamo
HASALA vo Viedni poslal link “ Na vratenie dane na nas financny urad “ , ktory s tym nema absolutne nic .. HASALA teda vedome zavadzal ( zjavne je plateny od kazdeho predaja)...kym nenabehnu peniaze na ich ucet je vam k dispozicii .. po vyplateni a prevzati auta a od celeho predaja za ktorym stal on ... ( neriesim len DPH , ta bola zo strany Tesly len ceresnicka na torte na zaver ) zrazu dava ruky prec .. a sprava sa arogantne.. Curgali ...ano je to v rozpore s legislativou a opakovane sa mi potvrdzuje , ze Hasala klamal..pretoze najskor poslal link na slovensku financnu spravu a neskor vyjadrenie, ze si ju mam pytat v rakusku..vyber si... ( a to vedel ze nevratia nic)...Wilo ..ano starostlivost o zakaznika teda naozaj prasiva ...vseobecne som s autom spokojna( nie stym ako bolo dodane ) aj napriek chybam, ktore som reklamovala mi termin na servis dali o mesiac... aj to po 2 tyzdnoch urgovania a az po stretnuti s manazerkou vo Viedni.., ktora mi tiez ohladom terminu napisala az 8 dni PO stretnuti..
Takze temu vratenia DPH uzatvorim a budem to riesit s pravnikom... a uz len dufat , ze sa v aute nic nepokazi .. pretoze ziadat nieco od Tesly a hlavne vo Viedni , je beh na dlhu trat...pekny vecer vsetkym