VW ID.3

Pozdravujem. Stretli ste sa niekto s cvakaním pri rozbehu od zadnych kolies? Je to jedno cvaknutie. Viac je to počuť, keď je otvorené okno. Čítal som, že to môže byť niečo s hnacím hriadeľom alebo niečim v motore.

Komentár
Nejde niekto objednávať(objednal) novú id3 ,alebo id4 ? Údajne vedia dať až 20% zlavu na nove vozidlo, zaujimalo by ma ci je to naozaj pravda. Chcem ist k predajcovi bud.tyzden ked tak si urobit cenovu ponuku.

3 Komentáre
D
dango komentoval
V Nemecku sli cenami dole na uroven Golfu, tak urcite sa bude dat nieco vyrazne aj u nas vybuchat

W
Wilo komentoval
Neviem ako VW, ale v ramci koncernu to bude asi podobna politika. Na Cupru v plnej vybave (minus pano strecha) sme dostali -10.184€, co pri oficialnej cene robi nieco cez 20%.

milan84
milan84 komentoval
20 percent dolu z cennika, ktory zlacnel od 1.10 ? Neblazni.....
ID3 zacina aktualne pod 31000 s danou.

No len koli tomu lebo aktualme nova id3 velka baterka 77KW vychadza presne tak isto ako ID4/5 GTX. co maju skladovky. 43 000 eur skladovka ,alebo aj nova id5 podobne . A id3 je predsa mensie auto ziadna 4 kolka atd..
Ta cupra super by som isiel aj ja do toho. Len tam neponukaju IQ led len koli tomu ju neberiem.

1 Komentár
W
Wilo komentoval
No u nas to ma manzelka okolo komina, a za tmy chodi zriedkavo, tak nehralo rolu. Ale na primarnom aute v rodine by som o matrixy asi nechcel prist. Zial VW ukazuje aka je hierarchia v rodine :)

Máte niekto skúsenosť, že by bolo pri ID.3 možné objednať verziu Pro S v kombinácii s 18" kolesami? Podľa cenníka dam dávajú 20" a to mi príde už dosť veľa. Sú predajcovia ochotní vyhovieť takejto kombinácii?
Niečo ako nová Kona, kde si tuším viete k najvyššej výbave dať aj len 17" miesto 19" kolies.

1 Komentár
R
rapid komentoval
odpoviem nepriamo na moju skusenost. Chcel som na ID5 18ky, lebo boli aj na ID4. Pri ziadosti o zapis do TP na importer vyfakoval.

Späť