Zajazdi si na Tesle Model S P85+!

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Zdravím členov, som od TeslaMotors.me. Ak sa potrebujete pýtať niečo ohľadom jázd, dá sa aj tu.

V Bratislave je už objednávok asi trojnásobne viac ako v iných mestách. V prvom kole jázd budú mestá Bratislava, Poprad, Košice, (možno Zvolen, Banská Bystrica, Prešov).

Ak máte návrhy na cesty po ktorých si prajete jazdiť, napíšte sem.

Komentár
Presnejšie.. v košiciach,keby som mal záujem kde je tá predajna približne.. :) Je potrebné mať špeciálny vodičák ? Vďaka za info...

Komentár
Nie je tam žiadna, pôjde sa z nejakého veľkého parkoviska pred obchodným domom, tak aby sa dalo aj na diaľnicu, asi každý chce aj to. a čo najmenej komplikovaných križovatiek. najlepšie krajom mesta.

Komentár
Mohli by ste tam dat moznost: 'ine'' pri urcovani mesta, kde by som chcel abslovovat jazdu? Lebo moje mesto sa tam zatial nenachadza a aj ked je BB len cca 40km tak tam by som to skusat nechcel. Praveze mi ide o skusanie auta v domacom prostredi, samozrejme som obchotny pockat. V Brezne, kde zijem mam moznost mimo mesta mensie letisko kde sa da odskusat auto bezpecne a hlavne naucit sa to ovladat a potom by som si trebarz vybral horsky prechod Certovica. Mna akceleracia z 0 na 100vku nezaujima, vydel som dost videii na youtube aj nedavno dal Bjorn video ma nieco vyse hodiny a zrychlenie aj za mokrej vozovky 4-5 aut prebehol z prehladom. Skor tu rekuperaciu a setrenie energie ako sa to chova do kopca a z kopca a samozrejme vidiet to auto na zivo.

Komentár
Ja by som tiez uprednostnil skor kopcovitu trasu pred dialnicou. Zistit ako sa to sprava pri rekuperacii, a ako v serpentinach. Vo Zvolene by som navrhol zacat pri rychlonabijacke na ul. SNP a cez R2 a R1 hore na Ostru luku a Breziny a Neresnickou naspat. To je asi pol hodina.
Mam aj otazku. Tych 45 minut je cisto jazda, alebo celkovo aj s uvodnym brifingom a omakanim auta?

Naposledy upravené:
Komentár
Komentár
Na košice,sú cca koľko objednaviek ? budú aj testovacie jazdy aj neskôršie ,

Komentár
Na Košice momentálne je 11 objednávok, z toho len dvaja zaplatili. V Bratislave je tých objednávok vyše 40. To je kedy "neskoršie"?

Komentár
Dobrý deň, dnes mám dohodnutú superjazdu o 13.00 v Bratislave, ale potreboval by som vedieť miesto nástupu... Viete mi prosím poskytnúť túto informáciu? :) Ďakujem

Komentár
Mame nejake informacie, kedy sa chystaju jazdy vo Zvolene? Kalendar, sa nam nejako vyprazdnil a ja netrpezlivo cakam, kedy sa budem moct previezt na skvoste ciest. :)

Komentár
Mame nejake informacie, kedy sa chystaju jazdy vo Zvolene? Kalendar, sa nam nejako vyprazdnil a ja netrpezlivo cakam, kedy sa budem moct previezt na skvoste ciest. :)

ste jediný zo Zvolena ale určite sa odveziete už tento mesiac.

Komentár
Mohli by ste tam dat moznost: 'ine'' pri urcovani mesta, kde by som chcel abslovovat jazdu? Lebo moje mesto sa tam zatial nenachadza a aj ked je BB len cca 40km tak tam by som to skusat nechcel. Praveze mi ide o skusanie auta v domacom prostredi, samozrejme som obchotny pockat. V Brezne, kde zijem mam moznost mimo mesta mensie letisko kde sa da odskusat auto bezpecne a hlavne naucit sa to ovladat a potom by som si trebarz vybral horsky prechod Certovica. Mna akceleracia z 0 na 100vku nezaujima, vydel som dost videii na youtube aj nedavno dal Bjorn video ma nieco vyse hodiny a zrychlenie aj za mokrej vozovky 4-5 aut prebehol z prehladom. Skor tu rekuperaciu a setrenie energie ako sa to chova do kopca a z kopca a samozrejme vidiet to auto na zivo.

Na Brezno nie sú jazdy isto preto lebo tam nie je nabíjačka. Ale kľudne sa prihláste pod BB a do poznámky napíšte, že chcete jazdu v Brezne. Pre Vás, aktívneho člena teslaclubu, sa určite bude dať spraviť výnimka.

Komentár
Uzasny zazitok, dakujem Ti Juraj, aj celemu Teslaclubu.sk. Ak ste sa este neprihlasili na jazdu, tak odporucam. Odveziete sa a uz nikdy nebudete chciet ine auto.

Komentár
Ak som sa zaregistroval ale nemohol som zatiaľ zaplatiť je možné vyplatiť teraz a ísť si zajazdiť?

Komentár
Späť