Živé vysielanie z predstavenia Modelu 3

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Živé vysielanie (https://model3.tesla.com/) z predstavenia Modelu 3 je plánované na 1. Apríla ráno o 5:30 nášho času. Kto bude hore v tom čase, tu sa môžeme stretnúť, aspoň takto virtuálne. :)

A kto má čas prísť na letisko v Partizánskom do Aerocafe, budeme tam pozerať spoločne živé vysielanie z predstavenia Modelu 3. Začneme už štvrtok večer a budeme tam až do rána. Kto chce, je tam možnosť sa aj ubytovať v penzióne Kalinka, vyskúšať wellness a termálnu vodu v Termálnych kúpeloch Malé Bielice. Dve Tesly Model S už prisľúbili účasť (možnosť previesť sa v Modeli S). Bude možnosť tam aj nabíjať cez Typ 2, alebo CHAdeMO. Každý kto má záujem o Teslu, je pozvaný, nevyberá sa žiadne vstupné. :)
model3predstavenie2.jpg
Tu je citát z originálu:
We’ll live stream the event on Tesla.com beginning at 8.30pm PDT on March 31.
Reservations for Model 3 begin on March 31st worldwide. There are two ways to make a reservation. The first, which will allow you to get a better spot in the queue, is to visit your local Tesla store when it opens on March 31st. Second is to make a reservation online at Tesla.com when the live unveil starts at 8:30pm PDT.

FIND US

Reservation amounts in each currency can be found here.

In order to be as fair as possible, there will be a different queue for reservations in each region. And as a thank you to our current owners, existing customers will get priority in each region (one priority reservation for each Tesla they own). For those who aren’t Tesla owners yet, this means the fastest way to buy a Model 3 is to buy a Model S or Model X.

Rezervácia Modelu 3 bude možná vo viedenskej Tesla predajni už 31. Marca, podľa manažéra predaja.

Update: firma Car Spa Car Detailing Partizánske Kúpele pre zúčastnených členov teslaclub.sk umyje aj auto zadarmo. :)
carspa.jpg

....odpocitavame uz len 5 hod. 30 min!

....odpocitavame uz len 5 hod. 30 min!

Prílohy

• photo1585.jpg
    photo1585.jpg
    61 KB · Zobrazení: 15
Komentár
nemôžem ani zaspať, pritom si chcem pospať aspon na 5 hodín a potom si privstať :D no nedá sa . každopádne sa teším

Komentár
Dobre ranko. Tak uz mam aj ja zarezervovane online.. Vo formulari sa nejak nedalo zadat, ci som stavajuci zakaznik, ale hadam ma odlisia podla e-mailu.

1 Komentár
Juro
Juro komentoval
Hej, ak sa použil ten istý email, tak by nemal byť problém.

hm, videl som to len kratko a teraz pise reservation now open. to si ho musim najprv objednat alebo to skoncilo?

Komentár
Celkovo dobrý dojem len tie svetlá ako z porsche moc nemusím. Kľučky som čakal klasiku nepokaziteľnú ale odpor vzduchu je sviňa. No už nech je to vonku.
Ináč fakt som čakal že dajú vedieť viac detailov.
Ale čoskoro bude na nete veľa videí z jázd po tomto predstavení. Nuž ale Musk povedal že čím bližšie k produkcii tým viac info bude tak nás chcú držať v napätí až do konca.

Komentár
Späť