ZSE Čerpacia stanica Slovnaft, Tuhovská Bratislava

Jiri GrandPa

Senior member
Pridal sa
25 dec 2016
Správy
3.844
Referral
viera8131
Popis:
DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW
AC: 1xTyp-2 43 kW
GPS: 48.190452, 17.198045
Platba: ZSE cenník
Ováracia doba: 24/7
Prevádzkovateľ: ZSE
Link na upravu na nabky.com: https://www.zeemaps.com/edit/6G99AHbpDl9QBWyT42qV9g

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	image_3668.jpg Videní:	2 Veľkosť:21,1 KB ID:	26234

Naposledy upravil moderátor:
Toto je asi prva nabijacka na Slovensku, kde sa da nabijat s privesom.

3 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Nabijali ste tu uz niekto?

milan84
milan84 komentoval
prave som sa odtial vratil. isiel som cez Ivanku a potreboval som doplnit stavu, takze lokalita vyborna. Personal mi tvrdil, ze nabijacka nie je este spustena, no displej fungoval ako vsade, takze na kartu mi to bez problemov nabilo.
Pribudol okolo nej a vedlajsieho stlpu akurat past bielo-cervenej pasky, takze ci este cakaju akoze na oficialne otvorenie alebo co...
Okrem mna okolo parkovali tri auta, kedze tam je volne miesto. Snad po vyznaceni ze je to pre EV, vypracu priestor.

P
Peter A komentoval
Ja som tu nabijal 2x vzdy bez karty ale potom tam pribudol ten cerveno biely pas tak som usudil ze sa tam nesmie nabijat, auta zamestnancov cerpacky tam stali vzdy.

Aj ja som tam dnes bol, isla plnym vykonom. Myslim, ze tam parkuje obsluha cerpacej stanice, ked som bol "reklamovat" u obsluhy ze pri nabijacom stojane parkuju auta, tak obe dievcata tvrdili, ze nabijacka este nie je otvorena a preto sa tam parkovat moze :-D
ZSE_Tuhovska.jpg

1 Komentár
milan84
milan84 komentoval
hej, hej. tie iste auta tam stali aj o druhej :) tak slecny z nas musia mat "radost" ked este ani nemaju otvorenu nabijacku a uz ich aktivisti vyhanaju z ich oblubenych parkovacich miest :D

Dnes uz tam ta cerveno-biela paska nebola, ale tri spalovaky ano. Napisal som do ZSE a fotku im poslal s prosbou o vyriesenie tohoto stavu.
ZSE1.jpg

Peterka
Peterka komentoval
Odpisali mi zo ZSE, takze nebola to moja zasluha:

Dobrý deň,
Ďakujeme za podnet, zrovna včera túto vec kolega riešil so správnom čerpacej stanice, takže v týchto dňoch by to malo byť už v poriadku.
S pozdravom/Best regards

Mgr. Michaela Kramaričová

Business Development
elektromobilita@zse.sk

milan84
milan84 komentoval
dnes som nabijal, nestalo tam ziadne auto, takze velmi rychlo problem vyrieseny.

Peterka
Peterka komentoval
Ja som tam nabijal vcera vecer, pri nabijacom stojane nestal nikto, ale vedla pri tankovacom stojane stalo jedno auto a kym som cca 30min nabijal, tak sa nepohlo ani k nemu nik neprisiel, takze sa asi obsluha "preparkovala", vzhladom na to ze je tam 11 stojanov tak to jedno miesto nechybalo....

tak fajn, dalsia nabka oficialne funkcna, ale pre zmenu ta v Bory Mall nefunguje. Dnes som sa tam chcel nabit a efacec zlyhal. Skusal som volat na ich hotline ale bezuspesne. Potom mi odpisali na mail, ze je nefunkcna a vedia o tom. Nuz, ZSE ma este co dobiehat v spolahlivosti a servisnej pohotovosti. V GW aspon zdvihnu telefon a vedia poradit.

milan84
milan84 komentoval
Juro, ale ZSE sa tvari ze chcu byt lidrom (hahaha) na trhu tak by na tom mali trochu popracovat ;)
Nikto ich tu nehaní alebo na nich nejak vaznejsie nenadava, ale uznaj, ze prist s relativne vybitim autom k stojanu a zistit, ze nefunguje nie je prave sen elektromobilistu :D

milan84
milan84 komentoval
...na druhej strane mince. Kym to nezvladnu vsetko spojazdnit, nemozu uctovat :) takze dufam, ze to bude trvat este dlho :D

Peterka
Peterka komentoval
Je to sice "jedna pani povedala", ale pocul som z viacerych miest, ze spoplatnenie sa chysta okolo septembra. Otazne je, ci sa potom hotline zmeni, ked na stojanoch su nalepky s mobilnym cislom na operatora funkcnym iba pocas pracovnej doby, ci to budu vsade o par mesiacov prelepovat...

Späť