ZSE Bratislava hlavná stanica

patapuf

Member
Pridal sa
17 jún 2016
Správy
81
Ahojte. Dnes, 8.12.2019, som šiel trolejbusom na hlavnú stanicu v Blave a pravdepodobne som videl nejaký nabíjací stojan ešte obalený kartónom alebo čím. Ale videl som to len zbežne, nestačil som si to riadne pozrieť. Teda, myslím, že ide o nabíjací stojan, lebo tam boli parkovacie miesta označené červenou farbou s bielym káblom. Ale ako hovorím, videl som to len zbežne, v rýchlosti. Viete niekto podrobnosti? Na mapke som ju ešte nevidel. Pre elektrobusy to asi nebude, lebo je to na parkovisku pre os. autá, je tam na bus málo miesta. Je to po ľavej strane smerom hore k hlavnej stanici. Ak som zle videl, tak sa ospravedlňujem a môžte toto, čo som napísal, vymazať.
Mapa:

Naposledy upravil moderátor:
[No message]

Prílohy

• photo4069.jpg
    photo4069.jpg
    464,3 KB · Zobrazení: 12
  • photo4070.jpg
    photo4070.jpg
    494,2 KB · Zobrazení: 11
  • photo4071.jpg
    photo4071.jpg
    606,2 KB · Zobrazení: 12
matchke
matchke komentoval
Ja som to myslel tak ze tam bude niekto parkovat na nabijanie. To ze tam odparkuje niekto spalovak ani neriesim. Ma tam byt znacka a taketo auta maju byt odtahovane. Mesto na tom zarobi a ludia sa naucia respektovat znacky.

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
jux Riešiť neznamená postihnúť. Ja som len dal tip tým, čo nechcú platiť pokuty, ako to je. A presne ako píšeš - fotka alebo video nie je dostačujúci dôkaz na správny delikt, musí nasledovať svedecká výpoveď, preto Ťa volali. Ak taxikár povedal, že on šoféroval, tak mu s najväčšou pravdepodobnosťou dali pokutu. Za zlé parkovanie sa postihuje vodič.

jux
jux komentoval
U taxikara je prave jednoduche priradit vodica. Firma prevadzkujuca taxiky musi mat evidenciu ktory vodic kedy soferoval a policia si to info moze vyziadat. U sukromneho auta sa da z toho vykrutit tak ako pises.

update: stale daleko od spustenia prevadzky. Bez zmeny obalene foliou, vsetko vypnute.

Komentár
Stojan odbaleny, vyzera byt funkcny. Info z tretej ruky, mozte niekto overit.

Prílohy

• photo4221.jpg
    photo4221.jpg
    266,4 KB · Zobrazení: 11
D
dango komentoval
VSE su plynari a SSE sa nesprivatizovalo, cize tam este vladne "rudý bolševický nok"

V
Vrso komentoval
VSE je este v prenatalnych casoch, lebo prevadzkuje zadarmo AC nabijacky v KE, PO a PP :) Nie je mi jasne, co tak dlho testuju ...

D
dango komentoval
aj BA Mieorva je ich. Achtung! ;)

Dnes som tu pokusne nabijal, na moje prekvapenie obidve miesta volne, napriek plnym parkovacim miestam vedla. Pocas nabijania prisiel spalovak taxik, aj zacuval, ale neodisiel z auta, na niekoho cakal. Ze by tie znacky zvisle mali predsa nejaky vyznam?

2 Komentáre
milan84
milan84 komentoval
no na verejnych priestranstvach asi maju. to je to iste ako pri poluse na Junackej. Ale hlavne na tej stanici su aspon vymalovane na cerveno.
Syta velka plocha upozorni ludi viac ako maly symbol na zemi, alebo zvysla znacka.

Teq
Teq komentoval
tiez som tam raz nabijal a bolo volne, ZSE ma dobre znacenie

Okrem kombinovanej nabijacej stanice DC: 1xCHAdeMO, 1xCombo 50 kW AC: 1xTyp-2 43 kW su tu este 3 AC stlpiky s 2x Type2 zasuvkou.

Naposledy upravené:
Komentár
Späť