ZSE PK KLM, Pezinok

nick81

Senior member
Pridal sa
2 nov 2019
Správy
2.729
Šenkvická cesta 4572/12e, 902 01 Pezinok

Popis:
DC: 3 x CCS (65kW), 1 x AC (22 kW),
GPS: 48.29124, 17.27918
MAP EDIT: https://www.zeemaps.com/edit/lg4xPjbtosQz9iud1DGnrg
Platba: ZSE drive
Prevádzkovateľ: ZSE drive
Webstranka:
Mapa:

image.png - Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	image.png Videní:	0 Veľkosť:401,5 KB ID:	93336

image.png - Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	image.png Videní:	0 Veľkosť:821,1 KB ID:	93337

Naposledy upravené:
Tak dobre umiestnena a Chademo nikde.....

3 Komentáre
T
Taur komentoval
Chademo netreba, ved s nim uz nikto zrejme auta v EU nepredava. Tie veterany co s nim este jazdia budu musiet pouzivat adapter. :)

milan84
milan84 komentoval
Taur ked vynajdes adapter z chademo na ccs, tak si kral elektromobility.

T
Taur komentoval
Taky este nieje? Ja by som ho vynasiel, len ci by ho potom chademaci zaplatili, alebo si radsej kupili auto s CCS za tie prachy. :)

Od dnes je lokalita odstavena az do Vianoc. Navysuju vykon

1 Komentár
nick.n17
nick.n17 komentoval
Zaujimave navysovanie vykonu inak. Stojany pod prudom. Displej bezi, da sa overit RFID. Konektory na cerveno, rfid zlyha..
To mohli nechat kludne pustene a pred vymenou to vypnut. Po rokoch je tu konecne nabka za 3 tyzdne prevadzky to odstavia.

D
dango komentoval
Miro, lebo ty si neplatic :) Taki nemaju narok na nabijanie zadarmo :) :)

Miroslav Rojko
Miroslav Rojko komentoval
dango neboj, pred nabíjaniami som sa oficiálne informoval, či aj na karty s kreditom to platí a áno, na konci mesiaca kredit vrátime, bola odpoveď

W
Wilo komentoval
Sa treba vzdy pytat, ktory mesiac maju na mysli… pripadne spolu s rokom.

Vďaka ti veľké ZSE DRIVE za jediné AC v okresnom meste.

Konečne po 4 rokoch vlastnenia EV môžem opustiť kempovanie na DC stojanoch na bežné nabíjanie a aspoň sa tváriť, že som normálny používateľ elektro.

2x 15 min zdravotná prechádzka domov a po auto je ok. Aspoň mám nejaký pohyb :-)

image.png

1 Komentár
MasterBlaster
MasterBlaster komentoval
Od dnes je lokalita odstavena az do Vianoc. Navysuju vykon

Neboli vypnuté zbytočne 2.5 mesiaca? Podľa FB bol odstávka kvôli výkonu od 300kW. Ale v mape sú konektory stále iba 75kW. Nevyzerá, že by sa niečo menilo.

image.png

1 Komentár
D
dango komentoval
Niekde na ich FB som zachytil komentar, ze este len teraz pracuju na navyseni vykonu.

Zbytočne to bolo odstavené. 74kW max. Celá lokalita cca 80kW. Po pripojení ďalšieho auta 39kW.

image.png

Komentár
Späť