Aupark BA

• Autor témy Autor témy Juro
  • Dátum začiatku Dátum začiatku

Juro

Administrator,
Zamestnanec
Pridal sa
17 mar 2014
Správy
2.006
Referral
juraj1702
Einsteinova 18, Bratislava
V podzemnej garáži Auparku.
Popis:

AC: ejoin: 5xTyp-2 22 kW, GreenWay: 5xTyp-2 22 kW
DC: ZSE HUB: 4x CCS 150kW, GreenWay: 1xCCS 150kW, 1xCHAdeMO 62,5kW, 1xTyp-2 22kW, 2x CCS, 2xCCS,CHAdeMO 25kW, ejoin: 1xCCS + CHAdeMO 60kW

GPS: 48.145215, 17.138101
Na mape:

Click image for larger version  Name:	aupark_ba_ejoin.jpg Views:	0 Size:	116.3 KB ID:	59083

Click image for larger version  Name:	aupark_ba_ejoin.jpg Views:	0 Size:	116.3 KB ID:	59083
Click image for larger version  Name:	aupark_ba_gwac.jpg Views:	0 Size:	120.0 KB ID:	59084
Click image for larger version  Name:	aupark_ba_gwdc.jpg Views:	0 Size:	114.7 KB ID:	59085

Toto je nabíjacia stanica v Aupark nákupné centrum, Bratislava. Tu môžete zdieľať svoje skúsenosti (fotky, videa) s nabíjaním na tejto nabíjačke, prípadne napísať čo si myslíte, že je dôležité vedieť o tejto nabíjacej stanici. Je to prepojené s našou mapou nabíjacích staníc, na ktorej je odkaz k tomuto vláknu keď kliknete na "Webstranka". Viac info tu.

Naposledy upravil moderátor:
Tu Teslu asi nenabijete....

jux
jux komentoval
Nabijal som v Auparku BA teslu na type1 nabijacich stojanoch pomocou redukcie Type1 na Type2, ale vsetky 3 funkcne stojany zo styroch mi dali len 12A namiesto 32A. Chcel by som sa spytat majitelov Leafov, Soulov a inych EV s type1 konektorom ako im nabija v Auparku BA.

D
demo komentoval
To ťažko podľa LEAF-u povedať, lebo som to nepozeral cez LeafSpy. Ale mám pocit, že to bolo pomalšie ako by mohlo byť na 3.6kW verzii. Čakal som ale plných 16A.

jux
jux komentoval
V popise typ1 nabijacich stojanov v auparku na nabky.sk je napisane, ze su 32A.
Zda sa mi, ze su softverovo obmedzene na tych 12A, co mi hlasi tesla.
To na Leafe nevidno kolko prave nabija?

Stále to funguje zadarmo, bez karty? Kde presnejšie sa to nachádza?

1fisker
1fisker komentoval
A ktorý vchod, resp. východ? Nie je ich tam viac?

J
jeeff komentoval
Vchod co je pod parkovacim domom (pri OMV pumpe, zo zadu Auparku), na mape hore je to naznacene dobre.

curgali
curgali komentoval
Ked pojdes sprava do vnútorného parkoviska, chod az tým druhým vchodom. Sú tam dva po sebe. A hneď za rampou vľavo uvidíš zelenú zónu e-parkovania, tak ako je hore na obrázku. Je tam pomalé nabíjanie typ-1. Bez akejkoľvek identifikácie. Strčíš konektor do auta a stlačíš start.

Aupark Bratislava: TESLA Destination Charger HPWC v podzemnom parkovisku

V Auparku BA montuju Tesla wallboxy pre Tesla Destination, bude ich zrejme 6, hned vedla styropch type1 pri vychodnom vyjazde z podzemeneho parkoviska Auparku

Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu  Meno:	 Videní:	2 Veľkosť:549,1 KB ID:	18279

Naposledy upravené:
Komentár
photo2988.jpg
Pozeral som este raz tie type1 wallboxy v Auparku. Je v poriadku, ze davaju len 12 - 13A, jednoducho su to take type1 wallboxy, nie su umelo obmedzene. Na ich stitku (vid foto) je napisane, ze su na 3kW a to sedi na 12 - 13A.
Juro zmen prosim v popise tych type1 v Auparku - ze su na 3kW nie na 7,4kW ako je v popise teraz.

1fisker
1fisker komentoval
Keď nabíjam z obyčajnej zásuvky, vždy mi ide 13A, nič nie je obmedzené.

jux
jux komentoval
Takze aj u teba je 16 A obmedzenych na 13, tak ako u Tesly, Europske EV maju obmedzenie na 10A.

Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Moj cinsky MK pre Fiatku taha plnych 16A. Tesim. Original Fiat MK dava len 12 A.

Ako sa to robi, aby téma o nabíjačke mala aj mapku priblíženú na konkrétnu nabíjačku ?

Komentár
photo2996.jpg
Juro, ak nemas cas, posli mi url na moznost opravy udajov v Auparku BA..
4xtype1 su len 3kW, 230V/16A zasuvky su 4, nie len 2 ako je v popise.
Dnes na jednej nabijal Ioniq, na druhej skuter, jednu volnu este vidiet na foto, druha volna je napravo od rej co nabija skuter.

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Ako dlho nabijas skuter, aby si mohol ist dalej?

jux
jux komentoval
To nebol moj skuter - ja mam vecsi a asi aj lepsi, :-))) mam dojazd viac ako 100km aj ked idem cast cesty 100vkov.
Mam bateriu 6,5kWh, ale nabijam ju len do 80%, len ked idem dalej na 100%, Malokedy idem dalej ako 30 km od domu, takze nabijam len doma. Len raz som zobral nabijacku a nabijal na navsteve. Nabijacka dava 8A, konecne napetie baterie je 84V, nabija cca 650W, spotrena skutra je cca 5kWh/100km, takze nabija cca 12km/h, od 0 do 100% by nabijala cca 10hodin.

Akurat dnes som okolo nich snoril, este stale maju zafoliovane kable. Uz aby ich uviedli do prevadzky, nebavi ma nabijat cez Schuko zasuvku :(

Prílohy

• photo2997.jpg
    photo2997.jpg
    149,4 KB · Zobrazení: 14
Komentár
za mňa to tiež minule spravil @Juro
pridal som na nabky.com a sem na fóre, poslal mu link do správy a on tom spravil
Ale bolo by fajn, keby niekto, kto vie ako sa to robí, urobil nejaký návod :)

Komentár
Dnes som skusal a zatial su stale nefunkcne. Niektore su uz porozbalovane, zjavne skusalo viac nedockavcov. Davaju si na cas...

Komentár
Zeby byrokracia a nieje to skolavdovane? Preto to este nejde?

Komentár
Bol som to dnes pozriet v Auparku. Nakoniec tam bude okrem 6x tesla dedicated aj 4x tesla pre vsetkych, takze spolu 10 teslackych wallboxov.
Takze v Auparku bude moct naraz nabijat 16 tesiel...
Fotky dam onedlho.

2 Komentáre
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
Vsimol si si tych dvoch hrubych kablov pri zadnej stene? Bolo by cool keby tam dali 2x urban supercharger :-).

jux
jux komentoval
To bude napajanie tych 10-tich 22kW wallboxov. Su to dva kable, zrejme AlKY 3x185+95, tj daju 2x285A co by s rezervou sedelo - treba spolu 320A, takze to vyzera tak, ze wallboxu nebudu obmedzene. Obmedzujucim faktorom budu parkovacie boxy, su extremne uzke.

Chcel som odfotit vsetkych 10 naraz, ale kvalita je slaba, tie 4 pre vsetky EV su na miestach styroch type1.

Prílohy

• photo3070.jpg
    photo3070.jpg
    516,1 KB · Zobrazení: 13
Komentár
Oznacenie styroch, siestich a napajacie kable.

Prílohy

• photo3071.jpg
    photo3071.jpg
    611,6 KB · Zobrazení: 13
  • photo3072.jpg
    photo3072.jpg
    475,7 KB · Zobrazení: 13
  • photo3073.jpg
    photo3073.jpg
    665,8 KB · Zobrazení: 13
Komentár
Bol som tam dnes pozriet a stale to nie je zapojene. Mimochodom, chcel som tam spravit kratke video, ale zrusila ma SBS takmer hned ako som zacal natacat. Ze to je zakazane, ze treba povolenie manazmentu a tak.

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Tak za fotky nik nikoho nezvozil a video sa tocit nesmie?

H
head komentoval
Fotit sa tiez nesmie. Teda smie, ak to nezverejnis. Ale fotku spravis a ides prec. Ja som tam behal s mobilom a asi sa im to nepacilo. Btw. video ma 55 sekund do momentu kedy uz boli pri mne. Cize celkom rychlo :D

Ale SBSkar bol v pohode. Ze mam ist za manazmentom si skusit vybavit povolenie ked chcem tocit.

Späť