Autokamera (dashcam), jej instalacia a zaruka na vozidlo

Jiri GrandPa

Senior member
Pridal sa
25 dec 2016
Správy
3.844
Referral
viera8131
Rozmyslam nad instalaciou autokamery do Modelu S. Chcem to spravit napevno tak, ze napajanie napojim na 12V vodic napajajuci pohybove cidla v blizkosti zpatneho zrkadla, Mate niekto skusenost s tym, aky ma postoj Tesla k takymto zasahom z hladiska zaruky?

tesla možno žiadne, ale STK môže povedať, že "to nie je súčasťou" (homologované BEZ). predpisom nevadí, ak je niečo voľne položené, neupevnené, vadí im "trvalá inštalácia".

1 Komentár
Jiri GrandPa
Jiri GrandPa komentoval
To problém nebude lebo kamera je odnímateľná a napájací káblik môžem schovať späť do čalúnenia pred STK.

Nema nikto skusenost s tym, ako sa viedenska Tesla servis stavia k zasahom do elektroinstalacie vozidla? Dik za info.

2 Komentáre
ICE666SVK
ICE666SVK komentoval
Preverit sa to da u toho p. Hasalu: +431 25 31 789, dhasala@tesla.com. Je priamo v showroome vo Viedni a hlavne nam rozumie a oto ide. Spytate sa nezavisle, ze co ak........ A budete vediet na com ste. Inac su aj videa na YT, ze to maju v Teslach takto namontovane. .

jux
jux komentoval
Ja mam kameru od zaciatku, v tesla servise len chcu aby som vybral karticku, aby som ich nenahraval pocas prace. Nemaju s tym problem.

Späť